NEVEROVATNO: Pogledajte šta je fan Majkla Džeksona uradio da bi ličio na njega!

Brazilski Majkl Džekson, tačnije, njegov super fan je izbledeo kožu kiselinom i išao na plastičnu operaciju kako bi ličio na svog heroja.

Antonio Gleidson Rodrigez, 32, je samoprozvani imitator Majkla Džeksona u Brazilu. Imao je rinoplastiju kako bi imitirao Kralja Popa, a oko 4 sata dnevno provodi uvežbavajući svoje plesne pokrete.

(old_image)

Prvu operaciju je imao pre pet godina kada su mu operacijom ‘prepravljali’ nazalni septum ne bi li mogao da peva višim glasom.

Potrošio je oko £2,000 funti na kozmetičke tretmane koje su mu pomogle da liči na pokojnog Majkla.

(old_image)

Pre nego što nastupi, provede oko sat i po vremena nanoseći šminku.

Rodrigez je rekao: ‘Na svojim koncertima uvek kažem da apsolutno niko ne može biti dobar kao original. Ali, ono što mogu da obećam je da ću uvek davati sve od sebe da dostignem savršenstvo - baš kao i Majkl.’

(old_image)

Međutim, nije sve tako jednostavno. Njegova porodica brine za Rodrigezovo zdravlje, i opsesiju Majklom.

(old_image)


Njegova tetka, Maria Dorijen Bastos de Souza kaže: ‘On je potpuno opsednut, nekad provodi sate na internetu čitajući o stvarima koje su vezane za pokojnog pevača. Brinem za njegovo zdravlje. Brinem što ne jede, da bi bio mršav kao Majkl. Brinem i kad ode na operaciju - nekada svi ti zahvati ne ispadnu onako kako je želeo’.

Džeksonova smrt, juna 2009. godine je Rodrigeza užasno potresla:

'Reagovao sam apsurdno - odmah sam počeo da plačem, a i dalje ne mogu da verujem kako je moguće da je umro. On je bio neko ko je pio sokove i izbegavao energetska pića - kako je mogao da umre od predoziranosti. Što se mene tiče, izgubiti tog čoveka - najvećeg umetnika svih vremena - je prava tragedija za ceo svet. Nikada neće biti niko kao on.’

(old_image)

Video pogledajte u izvornom tekstu DejliMejla

Izvor: Nadlanu/DailyMail

Pogledajte još