6 KORISNIH SAVETA: Spasite sebe muškarca koji nije spreman za promene!

Zamislite situaciju: u vezi ste s muškarcem koji radi treću smenu, i vi, kako biste održali strast ali i ljubav, šaljete vesele, šaljive ali i seksi poruke koje će ga držati zainteresovanog. Žrtvujete san zbog njega, a on s druge strane, umesto da popriča s vama, čim uđe u stan stropošta se u krevet i ne kaže vam ni zdravo, a o poljupcu ni da ne pričamo...

Uobičajena situacija, zar ne?

Htele mi to da priznamo ili ne - muškarce jako teško promeniti.

Žene menjaju životne navike, krug prijatelja, način na koji se oblače, ponašanje u društvu… Tu listi nije kraj! Zbog njega gledate fudbal, zbog tog istog fudbala vas ispaljuje gotovo uvek… A vi, šta vi radite? Prihvatate sve, bez pogovora, jer ga, naravno – volite!

Ne budite toliko naivne i loše prema sebi. Morate biti svesne da će se svaki muškarac opirati promenama, ali ako ne možete da ga promenite (a činjenica je da ne možete, ma koliko bile uporne), makar pokušajte da uspostavite kompromis oko stvari koje su jako bitne.

Veza zahteva mnogo truda i odricanja. Ako se samo jedan trudi, to nikada nije dobro, niti je pošteno prema strani koja se zapravo trudi da vezu održi na dobrom koloseku.

Hajmo još malo… Žene se žale i na to da su zapostavile svoje karijere, čak ih i u potpunosti odbacile. Nažalost, mnoge žene sebe su bacile u drugi plan zbog muškarca koji, s druge strane nije mogao, želeo, imao vremena da se, ako ne u potpunosti izmeni zbog voljene žene, makar nađe s njom na pola puta.

Ima li kraja? Ima, ako ga vi odredite! Ako ste naišli na primerak muškog roda koji ne želi da koriguje svoje navike zbog vas, niti je spreman za kompromise, to je siguran znak da će uvek biti sebičan i svoje potrebe stavljati ispred vaših.

Istina, možda bi bilo najbolje da prestanete da se trudite u pokušajima da promenite nekoga. Život će vam biti mnogo jednostavniji.

Umesto da se konstantno vrtite u krug, probajte da učinite nešto dobro za sebe. Pre svega:

1. Naučite da kažete NE

2. Ne zapostavljajte vaše obaveze zarad njegovih

3. Održavajte kontakt sa prijateljima

4.I zađite s njima u noćni izlazak, i zaboravite da se vratite, iako znate da vas čeka kući

5.“Zaboravite” da mu odgovorite na poruku

6.Idite u šoping

Sve ovo će vam pomoći da ga podsetite koliko ste mu u stvari potrebni.

Srećno!

Otkrijte da li je SEKS sve što želi od vas!

Izvor: nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.