DODIRUJTE GA BAŠ OVDE: 6 tačaka na telu koje muškarce dovode do ludila!

1. Uši

Poslužite se malom lukavštinom. U toku predigre ne zaboravite da ga gricnete za uvo, i jezikom lagano pređete preko njega. To će raspaliti njegovu želju za vama. Pored toga, šapnite mu nešto “bezobrazno”. Znate i sami šta će uslediti posle toga…

2. Vrat

Ne zapostavljajte ovaj deo. Bilo da ga ljubite ili prstima prelazite preko ovog dela, znajte da mu neće biti dobro…. Naravno, u pozitivnom smislu.

Ove neobične stvari mogu da poboljšaju vaš seksualni život

3. Mošnice

Ovo je izuzetno osetljiv deo njegovog tela. Bilo da se služite rukama, ili jezikom, to ne smete činiti grubo. Nađite pravu meru, i pošaljite ga do zvezda.

4. Bradavice

Mislili ste da je ovo rezervisano samo za žene?! Velika greška! I muškarci su jednako osetljivi na bradavice. Mada, ne dele svi muškarci isto mišljenje. Uvek ga, pre nego što krenete ka njegovim grudima, pitajte da li smete da mu grickate bradavice. A ako je odgovor potvrdan, krenite u akciju, ali nežno…

Nasmejte se ovim mitovima o seksu

5. Guza

Veoma bitan deo koji ne smete da zapostavljate jer je dodirivanje mesta koje je bitno za erotsko uzbuđenje svakog muškarca. Prstom stvorite pritisak na perineum (deo oko analnog otvora) i izazvaćete kod njega eksplozivni orgazam.

6. Koža

Istražite svaki deo njegovog tela. Uzmite ulje za masažu i krenite od njegovih ramena, zatim bicepsa, preko njegovih leđa, stomaka… Tako ćete saznati šta je to što mu prija!

Izvor: TOI/nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.