BIZARAN I USPEŠAN POSAO - Blow job bar!

Novinaru Lorelu Tuohiju za ovo mesto prvi put je rekao njegov 27-godišnji prijatelj Džared koji živi u Bangkoku. "Kada sam prvi put došao ovde video sam natpis bara i pomislio da nešto pogrešno čitam i da sam perverznjak. Spolja je sve izgledalo kao medicinska klinika. Proverio sam njihovu web stranicu kada sam došao kući i shvatio da to stvarno postoji", ispričao je Džared.

Odveo je Lorela na "mesto zločina" i tamo su razgovarali s vlasnikom bara, anonimnim Britancem koji sebe naziva samo Dr. BJ. On je imao uspešnu karijeru u prodaji i marketingu, a onda je odlučio da se okuša u seks industriji.

"Mislim da ime dobro govori šta ovde radimo. Lako ga je zapamtiti i logo je uočljiv. Kada sam krenuo s radom u seks industriji, nije mi bilo jasno zašto niko ne pokušava da se istakne. Kako ne pokušavaju da nauče nešto od stručnjaka? Pogledajte šta su napravili McDonald's i KFC. Vidite ih na svakoj lokaciji, zar ne? Mi smo to želeli da napravimo. Kada smo planirali biznis, očekivao sam da će bar biti mesto za turiste koji traže malo smeha. Želeli smo da stvorimo zabavno mesto. Ali više od polovine naših klijenata danas su stranci koji žive u Bangkoku", kaže vlasnik koji definitivno zna da je dobar marketing u kombinaciji s humorom danas pola posla.

Tako na svojoj web stranici pišu kako će "uskoro otvoriti podružnice u Vatikanu, Kabulu i Teheranu". Naravno, redovno e-mailom dobijaju upite o barovima na tim lokacijama od ljudi koji ne shvataju da se radi o šali.

Na ulasku u bar očekuje vas recepcija na kojoj možete naći cenovnik svih usluga. Devojke koje tamo rade podeljene su u dve grupe: medicinske sestre i konsultantkinje. Konzultantkinje su "stručnjaci za oralni seks" i obučene su u crno.

Sve devojke imaju svoj profil na službenoj web stranici bara i tamo mušterije pre dolaska mogu odlučiti koja im se devojka sviđa. Na profilu se nalazi i ocena njenog "rada" i kratki opis devojke. Tako je jedna od njih opisana kao "zabavna profesionalka koja dobro govori engleski", a istaknuto je i kako ima prirodne grudi.

Ovo je mesto na kom se puno pažnje pridaje zdravlju pa su djevojke naoružane kondomima i vodicama za usta, a mušterije su dužne da poštuju higijenska pravila i operu se u za to predviđenim prostorijama.

Odlazak u grad na piće koje će završiti sigurnim oralnim seksom nekima možda zvuči kao idealan provod, ali Džared, koji ga je iskusio dva puta, više ne namerava da koristi usluge "blow job" bara.

"Iskustvo je bilo čudno, nerealno i malo perverzno. Osećao sam se prljavo, ali ne na kul način. Koliko god je osećaj bio dobar, bio bi još deset puta bolji da se to dogodilo s nekim do koga mi je stalo. Mislim kako se više neću vračati tamo, iako je iskustvo bilo dobro. Sa druge strane, ako idete u Bangkok, nemojte propustiti da posetite ovo mesto!"

Nadlanu, Vice

Pogledajte još