Kanje Vest na meti kritika

LOS ANĐELES, 15. septembra 2009. (Beta) - Brojne poznate ličnosti iz muzičkih krugova kritikovale su američkog repera Kanjea Vesta zbog toga što je prekinuo obraćanje Tejlor Svift na dodeli MTV video nagrada.

Vest je iznenadio publiku kada se popeo na scenu dok se mlada kantri pevačica zahvaljivala za nagradu za najbolji spot ženskog izvođača za "You Belong With Me". Reper ju je prekinuo, uzeo joj mikrofon iz ruke i rekao: "Tejlor, zaista mi je drago zbog tebe i dopustiću ti da završiš, ali je Bijonse imala jedan od najboljih spotova svih vremena". Bijonse, kojoj je bilo vidno neprijatno zbog Vestovog gesta, potom je pozvala Tejlor Svift da joj se pridruži na sceni, kada je i sama dobila nagradu za spot godine.

Američka pevačica Pink navela je na sajtu tviter da su njene "misli upućene Tejlor Svift", prenose svetske agencije. "To je divna i talentovana devojka. Treba da zna da je svi volimo", dodala je. Njena koleginica Kejti Peri ocenila je da je napad na Tejlor Svift isto što i "šutiranje mačeta", dok se Amerikanka Keli Klarkson na svom sajtu direktno obratila Vestu. "Da li ti se nešto dogodilo kada si bio dete?? Nisi imao dovoljno ljubavi??? Žalim te jer si nesretno biće", navela je. Na svom blogu, Vest je naveo da mu je "istinski žao zbog Tejlor Svift, njenih obožavalaca i njene majke" i izvinio se svojim obožavaocima. Potom se u emisiji Džeja Lenoa još jednom izvinio 19-godišnjoj pevačici.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.