Danas u Aranđelovcu Super finale: Partizan - Kolubara

BEOGRAD, 14. septembra 2009. (Beta) - Trener rukometaša Partizana Šaša Bošković izjavio je da će utakmica sa Kolubarom, u Super finalu, biti prava provera za mlade igrače uoči početka Superlige.

Partizan i Kolubara danas u 18 sati u Aranđelovcu igraju meč Super finala.

"Ovo je uvertira za derbi koji nas očekuje narednog ponedeljka sa večitim rivalom - Crvenom zvezdom. Mislim da će publika u Aranđelovcu uživati u lepom rukometu i imati priliku da vidi pravi rukometni spektakl", rekao je Bošković.

Prema njegovim rečima, ekipa Kolubare se izuzetno pojačala u odnosu na prethodnu sezonu.

"Verujem da će moji igrači pružiti maksimum, da će igrati dobro i predstaviti se u lepom izdanju sportskoj javnosti. Pozvao bih još jednom publiku u Aranđelovcu da ispuni halu, jer će verujem ovaj duel biti spektakl", rekao je Bošković.

Generalni sekretar Partizana Predrag Jušković uveren je da će odigravanje Super finala prerasti u tradiciju, kako bi se rukomet što više popularizovao.

"Čast nam je što ćemo biti deo tog spektakla po prvi put u Srbiji i ovom prilikom pozivam sve naše navijače da dođu i podrže nas u osvajanju prvog takvog trofeja. Nadam se da će publika uživati u igri šampiona - mlade ekipe Partizana i osvajača Kupa Srbije - Kolubare iz Lazarevca", rekao je Jušković.

Pogledajte još