UPECAO SI JE! 7 znakova koji otkrivaju da je zaljubljena do ušiju!

1.Ti, ti i samo TI

Ako odmah odgovori na tvoj poziv ili poruku, to je znak da jedva čeka da ti čuje glas i da te vidi.

2. Gleda u tebe kao da si najsavršeniji muškarac na svetu

Njena definicija savršenstva si ti. Kada govori o idealnom partneru, ako prepoznaš neke odlike koje I ti imaš, znači da si je upecao “na keca”.

3. Njene prijateljice znaju sve o tebi

Kada je ona zaljubljena preko ušiju, to znaju i njene prijateljice. Često slušaju o tebi samo reči hvale. Odmah će se povezati s tobom na društvenim mrežama i hvaliti svaku vašu zajedničku fotografiju.

4. Ne može da prestane da te dodiruje

Ma gde sedeli, u stanu, u kafiću, ona će biti tik uz tebe, držati te za ruku, malo-malo pa će te poljubiti ne obraćajući pažnju ko vas posmatra.

Ako ne želiš da joj se diže kosa na glavi, ovim komplimentima je nemoj častiti!

5. Ako si u problemu- ona je tu

Uvek će svoje obaveze ostaviti po strani ako tebi treba neka pomoć, i nije važno koje je doba dana ili noći, na nju se uvek možeš osloniti.

6. Nosiće stvari koje se tebi dopadaju

Ona će se potruditi da pre sastanka s tobom izgleda savršeno. Pripremaće se dugo i temeljno, i uvek će birati one stvari za koje provereno zna da se tebi dopadaju.

7. Ima česte ispade ljubomore

Ako joj kažeš kako je ta neka devojka lepa, odmah ćeš osetiti ljubomoru u njenom glasu. Spustiće glavu i pitati se, da li je ona još uvek ta najlepša za tebe. Zatim će u narednih sat vremena nabrajati sve mane devojke koju si ti pohvalio, kako bi istakla svoje kvalitete.

Pravi muškarac će voljenoj ženi uvek prećutati...

Izvor: večernji.hr

Pogledajte još