Karadžić: Ako izbacimo Zvezdu iz Superlige, uništili smo srpski fudbal!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić, rekao je da će izbacivanjem Zvezde iz Superlige uništiti srpski fudbal i izrazio uverenje da će se pronaći rešenje problema za njih.

Karadžić, koji je juče poručio čelnicima crveno – belih da se ne bave opstrukcijama već da rade na nalaženju novca, nije otkrio kako bi to uništilo srpski fudbal, ali nije ni ponudio rešenje za Zvezdu, već po onoj staroj paroli ” da društvo pomogne”

- Odluku o Crvenoj Zvezdi doneće disciplinski orgamni FSS. Ne verujem da će oni izbaciti Zvezdu iz Superlige, jer bi to bio kraj srpskog fudbala. Verujem da će se čitavo društvo uključiti u probleme Zvezde i da emo svi sesti zajedno i doneti pravu odluku – rekao je Karadžić za Informer.

- Kada sam se sastao sa Terzićem i Kokezom u Staroj Pazovi rekli su mi da imaju problem oko 600.000 evra duga Radu i Slobodi, tako da ne znam sad otkuda cifra od 4,9 miliona evra, jer je disciplinska komisija donela odluku da Zvezda mora da plati 1,5 miliona evra – rekao je Karadžić i dodao:

- Nadam se da ljudi iz Crvene zvezde imati više razumevanja za FSS jer smo mi upozoreni iz UEFA da bismo mogli da izgubimo pravo na licenciranje klubova a onda bi moglo da sledi kažnjavanje i za klubove i za savez – poručio je Karadžić.

izvor. telegraf

Pogledajte još