OSMEH NIJE JEDINI: Top 5 znakova koji otkrivaju da ste imali orgazam

1. Rumeni obrazi
Seks ubrzava krvotok i zbog toga smo nakon vođenja ljubavi crveni u licu. Neki više, neki manje, ali svi imamo takozvani “blistav izgled”.
Pročitajte 5 saveta za vođenje ljubavi "na brzaka"!

2. Sreća, sreća, radost!
Osećaj zadovoljstva i nekakvo čudno lepršavo raspoloženje koje obuzima ljude posle seksa, posledica su pojačanog lučenja hormona sreće. Endorfin čini da se osećamo kao da nam ništa ne može pokvariti dan.

3. Osmeh
Čak i na poslovnom sastanku, na primer, teško nam je da zadržimo ozbiljan izraz lica, ukoliko smo dan započeli orgazmom. Osmeh zadovoljstva i sreće stajaće nam na licu ceo dan. Ne pokušavajte da delujete ozbiljno, smeškajte se kad već imate pravi razlog za to.

4. Materijalni dokazi
Ono što bi svakako trebalo da sakrijete je izgužvana odeća, razmazana šminka, otisak od ruža gde mu mjesto nije, ili neka druga “čudna mrlja”. Dobro proverite kakvi ste izašli iz kuće, ili nekog drugog mesta na kom ste vodili ljubav – ne želite da vam baš sve “piše na čelu”.
Saznajte zašto je muškarcima ženski orgazam važniji od sopstvenog!

5. Hodanje po oblacima
Orgazam kod žena
utiče i na njihov hod. Istraživači su analizirali su video filmove žena koje hodaju ulicom i uspeli su da zaključe koje imaju redovne orgazme, a koje ne. Žene koje često imaju seksualne odnose i često doživljavaju orgazam, imaju duži korak i pokretljiviju karlicu zbog boljeg protoka krvi kroz mišiće u tom delu tela. Žene koje često doživljavaju vaginalni orgazam u hodu njišu bokovima, i imaju sitnije i lakše korake, tvrde istraživači.

Izvor: Večernji.hr

Pogledajte još