Dobrodošli na MC Koledž, novi tajni zadatak!

Moraće da nauče nova pravila i steknu nove prijatelje kako bi prodrli do samog jezgra novog problema – WHYPHY.

Klip “Dobrodošli na MC Koledž” upoznaće nas sa dve grupe studenata: momke iz bratstva i sportiste koji su prihvatili Dženka i grupu opuštenih umetnika-hipstera koji su se, na neki način, sprijateljili sa Šmitom, a predstaviće nam neke nove likove koji su veoma važni za ovaj film.

Pošto su (dva puta) prošli kroz srednju školu, za mlade policajce, Šmita (Džona Hil) i Dženka (Čening Tejtum) spremaju se novi, veliki izazovi. Čeka ih tajni zadatak na lokalnom koledžu. Međutim, kada se Dženko pridruži sportskoj družini i oseti njihov duh zajedništva, a Šmit postane deo boemsko-umetničke scene, njihovo partnerstvo bide dovedeno u pitanje. Ne samo da de morati da reše slučaj, ved i kao odrasli ljudi, da definišu svoje prijateljstvo. Da li de ova dva prerasla adolescenta biti u stanju da se od brucoša razviju u odrasle ljude? Da li je koledž nešto najbolje što im se ikada desilo?

(old_image)

Film “Na tajnom zadatku: Povratak u koledž” (22 Jump Street) u našim bioskopima počeće da se prikazuje u četvrtak 28. avgusta!

Klip “Dobrodošli na MC Koledž” možete pogledati:

I trejler:

Režija: Fil Lord i Kristofer Miler
Scenario: Majkl Bekol
Uloge: Džona Hil, Čening
Tejtum, Ajs Kjub
Start: 28. avgust
Žanr: Komedija

Pogledajte još