Tina Fej i Kifer Saderland uručuju Emije

NJUJORK, 15. septembra 2009. (Beta-AP) - Tina Fej, Kifer Saderland i Sajmon Bejker biće među poznatim ličnostima koje će uručivati nagrade Emi, na svečanoj dodeli televizijskih priznanja 20. septembra.

Svo troje nominovani su za neku od nagrada - Bejker je u konkurenciji za najboljeg glumca u dramskoj seriji, za "The Mentalist", Saderland se nadmeće za ulogu u televizijskom filmu "24 časa", a Tina Fej za najbolju glumicu u komičnoj seriji ("30 Rock"), za koju je nagrađena prošle godine. Kifer Saderland prošle godine je dobio nagradu Emi za najboljeg glumca u dramskoj seriji "24 časa".

Nagrade će, takođe, uručivati Džon Ham iz serije "Ljudi sa Menhetna" i junaci serije "G o s s i p Girl" Blejk Lajvli i Lejton Mister, saopštila je američka akademija za televiziju. Dobitnici će Emije dobiti i iz ruku Alison Hanigan i Džejsona Sigela iz serije "Kako sam upoznao vašu mamu", Stiven Mojer iz "True Blood", voditelj Džimi Falon, Dejna Dilejni iz "Očajnih domaćica" i Čandra Vilson iz "Uvoda u anatomiju".

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.