KOMŠIJE U ŠOKU: Ubio je malu Tijanu, pa otišao na slavu kod prijatelja! (VIDEO)

Dragan Đurić je 25. jula došao u mesto Aleksa Šantić gde je živeo od rođenja, a zatim je iste večeri otišao u Bajmok, gde je ubio Tijanu Jurić. Đurić se nakon ubistva vratio u Surčin, a u rodno mesto se vratio sedam dana kasnije kako bi bio na slavi svog prijatelja.

Meštani Alekse Šantića kažu da se Dragan u tom mestu video s prijateljima.

- Veče pre zločina svratio je kod mene s namerom da se vidi s mojim sinom. Sedeli smo ispred kuće i popili kafu. Razgovarali smo o uobičajenim stvarima, a on je rekao da mora da ide kod kuma u Bajmok - kaže Zoran Marković, komšija iz Alekse Šantića.

Njegov sin Goran, koji Dragana poznaje 20 godina, ispričao je da mu je Dragan tog 25. jula poslao SMS poruku.

- Pitao me je gde sam, kako sam i šta radim. Kad sam mu odgovorio da nisam kod kuće, napisao mi je: „OK, videćemo se ovih dana“. Tako je i bilo. U rodno mesto je došao 2. avgusta, jer je išao na slavu u Gakovo. Tražio je da se vidimo u kafiću. On kaže da su dugo sedeli i da Dragan nije pomenuo nestanak devojčice.

- Normalno je pričao, ništa nije ukazivalo na to da je baš on otmičar o kome priča Srbija - priseća se Goran i dodaje:

- Bio sam na poligrafu, kao i ostali meštani, ali zaista nisam znao šta se desilo s devojčicom. Inače, Dragan Đurić je u Aleksi Šantiću živeo s majkom, ocem i sestrom. Odselio se pre više od deset godina i često je dolazio da se vidi s prijateljima.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.