POSTANI MOĆNIJI LJUBAVNIK: Poboljšaj rad penisa u samo 5 koraka!

1. Težina
Muškarci s viškom kilograma imaju drastično niži nivo testosterona. Bolje je da si mršaviji a da imaš bogat seksualni život, nego da uživaš u hrani a da “one stvari” radiš dva puta godišnje.
Saznaj kakvog muškarca želi svaka žena!

2. Spavanje
Prvo na čemu se može uočiti da muškarac ima problema sa spavanjem jeste nedostatak jutarnje erekcije. Uzrok može da bude i apneja, nemogućnost normalnog disanja a samim tim i nemogućnost normalnog spavanja i odmora. Ujedno, apneja remeti normalne cikluse erekcije koji se događaju tokom noći.
Proveri da li si dobar ili loš ljubavnik!

3. Fizička aktivnost
Poznato je da žene koje vežbaju imaju bolji seksualni život od onih koje nisu u formi, ali isto važi i za muškarce. Uz to što ćeš izgubiti višak kilograma i imati više energije, bolje ćeš se osećati i biti samouvereniji, a i posle vežbanja raste nivo testosterona pa ćeš brzo biti spreman za drugu vrstu vežbanja. ..

4. Ishrana
Možda bi mogao da izbegneš grickanje čipsa dok gledaš utakmicu? Tako ćeš sniziti nivo holesterola i povećati nivo testosterona.
Isprobaj 5 tehnika za bolji i duži seks!

5. Konzumiranje alkohola
Malo alkohola može da ti pomogne ukoliko imaš problem sa erektilnom disfukcijom. Jedno do dva pića dnevno mogu da smanje rizik od srčanih problema, glavnog uzroka nastajanja erektilnih disfunkcija. Ali, pripazi sa pićem, jer je naučno dokazano da povećan unos alkohola može da izazove grčenje penisa što je suprotno od onog što bi trebalo da ti se dogodi tokom seksualnog odnosa...

Izvor: Hot. hr

Pogledajte još