PROVERI DA LI SI SAN SVAKE ŽENE! Ovih 10 kvaliteta te čine idealnim muškarcem

1. Znaš da kuvaš

Ne moraš biti maher u kuhinji, ali će ceniti tvoju pomoć bilo koje vrste, makar to bilo i seckanje povrća.

2. Pomažeš u kućnim poslovima

Ne moraš šetati kroz kuću s krpom u ruci i keceljom oko struka, ali, ako se ponudiš da usisaš kuću ili baciš đubre, znaj da će se istopiti od miline.

3. Ako imaš odgovoran pristup seksu i polno prenosivim bolestima

Jedan odgovoran u vezi nije dovoljno. Morate otvoreno da razgovarate o svemu, pa i o polno prenosivim bolestima i svemu onome što seks nosi.

4. Ako ti ne smeta što partnerka samostalno ili više od tebe zarađuje

Nikada joj nemoj prebacivati za novac, odnosno za količinu koju donosi u kuću. Nikako nemoj priznati, da ti smeta ako kojim slučajem zarađuje više od tebe.

5. Ako si opušten u seksu

Sek je bitan deo svake veze. Komunicirajte o vašim potrebama, o tome šta volite a šta ne. Eksperimentišite i time će vaš sekualni život biti bogatiji.

6. Daješ joj dovoljno prostora da diše

Ima svoje prijateljice i voli da izlazi s njima. Uostalom i ti voliš da “visiš” sa svojim društvom. Zato, dajte jedno drugom prostora.

7. Nikada je ne upoređuješ sa majkom

Ovo je trebalo da bude na vrhu liste, ali… Jasno ti je da je upoređivanje s tvojom majkom jedno veliko NE za vašu vezu. Zato, ne spominji njene kvalitete, ili ne daj bože, da je nešto gore skuvala od tvoje majke.

8. Ne forsiraš je da imate decu

O potomstvu morate pažljivo da razmišljate. Ako ona još uvek nije spremna za taj veliki korak, biće još manje spremna ako je uporno forsiraš.

9. Nikada, ali nikada ne tražiš da se odrekne karijere

Ne sputavaj je u napredovanju. Njena karijera je njoj bitna koliko i tebi tvoje. Zato, pruži joj punu podršku i smatraće te idealnim partnerom.

10. Imaš razumevanje za njene potrebe i umeš da slušaš

Saslušaj je i budi joj podrška u svemu. Razumevanje je ključ uspeha.

Budi pažljiv, samo jedan poljubac je dovoljan da te provali!

Izvor: nadlanu

Pogledajte još