MILAN PROGOVORIO: Severina je jedna neumoljiva diva zbog koje naše dete trpi!

U sudskoj presudi koja je donesena piše da bi za sina Milana Popovića i Severine Vučković bilo najbolje da se roditelji dogovaraju o vremenu koje će provoditi sa njim, ali se pevačica čvrsto i strogo drži termina koje su odredile sudije.

"Majka insistira na tome da se pridržavamo presude i da ja mogu da viđam dete samo u terminima koje je sud odredio. Kategorički se protivi da i sat vremena više budem sa sinom od onoga što stoji u presudi", počinje razgovor Milan Popović, koji se juče rastao sa sinom posle sedam dana zajedničkog odmora na Kipru.

Objasnio je i kako je uspeo da odvede dete na more. "Sin je sa mnom bio na odmoru u terminu određenom sudskom presudom, a ne zato što diva ima meko srce, pa dozvoljava da dete bude s ocem dok ona radi", nastavlja Milan i objašnjava zašto misli da Aleksandar trpi zbog loše komunikacije među roditeljima.

"Evo primera, pre nego što smo otišli na more, morao sam Aleksandra da vratim majci na jedan dan. To sam uradio jer sam, po odluci suda, imao pravo da s njim provedem četiri dana, pa je jedan dan bio određen za majku, posle čega je došao red na odmor sa mnom. Za dete je naporno da u dva dana prelazi veliki broj kilometara jer diva i ja ne živimo u istom gradu"
, kaže biznismen.

Milan smatra i da je, bez obzira na sudsku odluku, bolje da Aleksandar bude s njim kada je majka na putu nego da dete provodi vreme sa dadiljom. Za Severinin put na Svetsko prvenstvo u fudbalu je saznao nedelju dana pre odlaska.

Kako kaže, tražio je da Aleksandar bude s njim sve vreme, ali Seve na to nije pristala. "Kada je diva nedavno bila sedam dana u Brazilu, dete je četiri dana bilo sa mnom u terminu po presudi, a tri dana sa dadiljom. Zar nije bolje da je dete s ocem kada ja već mogu da provodim vreme sa njim?", pita se Popović.

Koliko ga cela ova priča potresa, govori i činjenica da se bes sve više osećao u njegovom glasu kako je razgovor odmicao. "Ja nemam ništa protiv odluke suda, samo želim da budem sa detetom kada je ona zbog obaveza sprečena, a ona to odbija iako nikada nije rekla zašto", zaključio je Milan Popović.

Izvor: Kurir

Pogledajte još