Nema savršenih: Ovnu nedostaje strpljenje, Vagi odlučnost...

Ovan

Ovnu nedostaje strpljenje. Nema takta. On bi sve sada i odmah. Kada bude naučio da se to stiče godinama, da ne može svako da igra kako on svira, biće uspešan. Ali, nemojte nervirati, nećete se lepo provesti.

Bik

Biku nedostaje skromnost u pogledu novca ili ljubavi koju dobija. Njemu je uvek svega malo, pa mora sam da smisli način kako da bude zadovoljan. Ljubav i novac mu daju stabilnost, koja mu manjka u ranim godinama života.

Blizanci

Blizancima nedostaje taktičnost i razumevanje za druge. Nemoguće da su samo oni u pravu. Ovu osobinu nose i Merkurovci Device. Trebalo bi da shvate da se ljudi cene po osobinama koje poseduju, a ne po znanju. Manje površnosti, a više posvećenosti u odnosima sa drugima neće im škoditi. Nemojte biti isključivi i nije sve crno-belo. Ne možete gledati svet samo iz svog ugla.

Rak

Rakovima nedostaje smirenost i staloženost. Dragi Rakovi, mogli biste da nađete nešto što Vas opušta. Bilo da je to muzika, crtanje, gledanje omiljenih filmova ili uživanje u svom domu uz porodicu. I ne može sve da bude onako kako ste Vi zamislili, jednostavno ne može.

Lav

Lavovima nedostaje skromnost i umeće razumnog trošenja novca. Lav je sam sebi dovoljan, egocentrik, ali ne i egoista. Oni jednostavno misle da se svet okreće oko njih, a drugi treba sa tim da se pomire. No, to nije tako, pa kad se to shvati, može doći do promene u odnosima sa drugima. Što se tiče novca, naučite da ga racionalno trošite jer ćete u suprotnom bankrotirati. Ne budute rasipnik.

Devica

Device bi mogle da shvate da nisu obaveze najbitnija stvar na svetu. Obrazovanje je važno, ali ne treba nipodaštavati ljude koji možda nisu imali mogućnost da uče, studiraju, putuju... Ne kritikujte previše druge. Isto tako, ni odelo ne čini čoveka. Drage Device, bitno je da shvatite da nisu svi perfekcionisti kao Vi, kao i da im nije bitno da sve bude na svom mestu. Kad to shvatite mnogo manje stresa u životu ćete imati.

Vaga

Vagi nedostaje odlučnost, brzina i strogoća. Ako stalno vagate, gubite vreme. Pokušajte da se malo ubrzate. Opet, ako ne kažete svima koji Vam smetaju šta mislite, teško da ćete zadržati njihovo poštovanje.

Škorpija

Škorpiji nedostaje tolerancija i smirenost. Ako Vam neko smeta, ignorišite ga. Ne može niko ugroziti Vaše postojanje na svetu, ako ne obraćate pažnju. Ali to ne znači da taj neko ne treba da postoji. Svako ima svoju svrhu. Isto važi za stvari. Ako se Vama nešto ne dopada, ne treba to uništiti jer niste Vi merilo svih stvari.

Strelac

Strelcu nedostaje zrelost tokom celog života, kao i stabilnost i usmerenost. Kada pripadnik ovog znaka nauči da nisu svi dobri, da mu ne žele svi dobro, da ne treba sve informacije da deli sa svima, onda će biti bolje njemu i svima oko njega. Bitno je da ne gubi dragoceno vreme i energiju na stvari koje mu ne donose korist, jer on može čitavog svog života filozofirati i ništa ne mora da radi, a da bude zadovoljan.

Jarac

Jarac je znak koji mora da nauči da ceni svoje i tuđe vreme, ali i da nauči da ne treba da čeka na neke stvari u životu, nego da preuzme odgovornost za sebe. Jarčevi su najodgovorniji i najpošteniji znak, ali uvek brinu o sebi. Ne unižavaju druge, a dostojanstvo im ne dozvoljava da sebi urade nešto loše, uvek su sebi na prvom mestu. Bitno je samo da ne zakasne sa porodicom i da brže prihvataju poslovne prilike koje ima se nude.

Vodolija

Vodolija je znak kome nedostaje strpljenje i staloženost, ali i samostalnost. Oni treba da nauče da ne moraju da zavise od društva, da budu samostalni, da sami kroje svoj život po svojoj meri. Bolje je da nauče da budu malo sebični i da misle na sebe, nego da budu humanitarci celog života i da pomažu svima, jer im se to neće baš uvek dobrim vratiti.

Ribe

Ribe su znak kome nedostaje statičnost i organizacija. Kada to nauči pripadnik ovog znaka, biće mu mnogo bolje. Imaju problem kada treba jasno da kažu svoj stav, a ne da samo sakupljaju negativne informacije i da ćute o problemima da bi drugima bilo lakše.

Autor: Jovana Vilimonovic

Pogledajte još