VANILA ILI ČOKOLADA? Pazite šta ćete reći, odgovor će otkriti vaše seksualne apetite!

VANILA

Ako uživate u ukusu vanile, onda ste osoba koja je tradicionalna i stoji čvrsto na nogama. To bi značilo i da ste malo konzervativniji u krevetu, da niste baš spremni na seksi avanture na otvorenom. Nove poze, mimo misionarske, nisu vam bliske, niti želite da eksperimentišete.

Ipak, to ne znači da ste dosadni u krevetu, već nežni i pouzdani, i uvek u potrazi za pravom ljubavlju.

ČOKOLADA

Ljubitelji čokolade su strastveni, i vole da uživaju u hrani i dobrim ukusima. Tako je i u seksu. Predani su, ali i izdržljivi ljubavnici.

ORAH, PISTAĆI, LEŠNIK, BADEM

Oni su verni partneri, romantični su, uvek imaju oči samo za osobu s kojom su. Imaju izraženu i porodičnu crtu.

STRAĆATELA

Straćatela je lukava - niti je vanila niti je čokolada.

Ljubitelji ovog ukusa su neodlučni i potrebna im je raznolikost u krevetu. Obožavaju različite seksi poze i ne mogu da izdvoje onu koja im je omiljena. Kada je ljubav u pitanju, ostaju verni i odani samo ako im date prostora.

LIMUN

Ljubitelji limuna su sanjari, a to čine i kada je seks u pitanju. Vole egzotiku, ali kada bi trebalo da odaberu partnera, najčešće su neodlučni. Uz limunoljupce, erotika će uvek biti u igri.

KAFA

Oni koji vole ovaj ukus su pragmatični. Ne vole eksperimente, a mogu se i naljutiti na partnere ukoliko im predlože nešto novo, nešto što iskače iz uobičajenog. Oni ljubav više traže na intelektualnom nivou nego na erotskom.

Izvor: Zadovoljna.hr

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.