Najluđi seksualni eksperimenti koji su promenili istoriju (VIDEO)

1. Vibrator kao lek protiv ženske histerije!

Histerija je godinama klasifikovana kao isključivo ženski problem. To je mentalna bolest čiji su simptomi nervoza, halucinacija, emocionalni ispadi i jako izražen seksualni nagon.

Lečena je masažom karlice i genitalija. Cilj je bio da se “pacijentkinja” dovede do orgazma koji bi je oslobodio “histeričnog paroksizma”.

Ova praksa se najviše koristila u viktorijansko doba, ali početkom 19. veka raširila se po Evropi i SAD-u . Osim masažom, histeriju su lečili vibratorom koji se pojavio krajem 19. veka.

2. Da li bi spavao/la večeras sa mnom?

Muškarci i žene drugačije gledaju na seks, utvrdio još 1978. godine bizarnim eksperimentom američki psiholog Rasel Klark. Angažovao je zgodne dobrovoljce, studente socijalne psihologije, kako bi prilazili studentkinjama uz frazu: “Primetio sam te ovde, mislim da si veoma privlačna. Da li bi spavala sa mnom?”

Sve žene su odbile njegov predlog, ali je u obrnutoj situaciji bilo potpuno drugačije. Čak 75 odsto muškaraca je pristalo na poziv na seks zgodne studentkinje koja se “nudila” radi eksperimenta.

Na temelju ovog eksperimenta nastao je hit grupe Touch & Go "Would You Go To Bed With Me?":

3. Ručno zadovoljavanje delfina

Asistentkinja doktora Džona Lilija, Margaret Havi, 1965. godine 10 nedelja je živela s delfinom. Cilj projekta na Devičanskim ostrvima bio je da delfin Piter nauči engleski jezik.

Dan se sastojao od učenja jezika, a Piter je uspešno savladao nekoliko reči kao što su "jedan", "dva" i "tri". Na početku je bio poslušan, a posle se bunio i kreštao, pogotovu kad bi Margaret pričala preko telefona. Piter bi jednostavno postao ljubomoran!

Konstatovali su da je delfin počeo da oseća i seksualni nagon prema Margaret, jer joj se stalno privijao uz noge i motao oko genitalija.

Kada su to shvatili, delfina su vratili među vrstu kako bi zadovoljio svoje nagone, ali se doktor uplašio da će to ugroziti eksperiment pa ga je vrlo brzo vratio kod Margaret.

Korak dalje je bio, po mnogima za osudu. Naime, kako bi se Piter primirio, Margaret ga je ručno zadovoljila i to sve u cilju nastavka eksperimenta. Posle toga, delfin je bio spreman za učenje.

Čim se pročulo za to, eksperiment je prekinut a doktor Lili je bio optužen kako je eksperimentisao i koristio LSD na delfinima. Pitera su prebacili na drugu lokaciju i posle samo nekoliko nedelja, uginuo je.

Nasamarite devojku: Naterajte je da vam pokaže grudi!

Sanjate bivšu ljubav? Evo šta to zapravo znači!

Izvor: 24sata.hr

Pogledajte još