Dedinje Pool Party

Kao glavni grad, Beograd ima obilje sadržaja u ponudi koja može da zadovolji i najprobirljivije ukuse. Uz veliku dozu gostoprimljivosti, osetićete uticaje i istoka i zapada što vas može navesti na prijatna dnevna maštarenja. Međutim, postoji li deo grada koji je ostao neistražen i za vas potpuno nov?

Kao rezidencijalni deo grada, Dedinje je godinama ušuškano sačekivalo mnogobrojne poznate ličnosti koje su tu pronašle kutak mira i relaksacije. U proteklim decenijama na Dedinju su izgrađene mnogobrojne vile i rezidencije koje svojom lepotom na reprezentativan način na svetskoj sceni predstavljaju Beograd kao metropolu od stila.

(old_image)

U centralnom delu Dedinja, ispod Starog dvora, hotel BBH house može da vam ponudi jedno potpuno uživanje koje se razlikuje u odnosu na doživljaje pored reka ili po poznatim beogradskim lokacijama. S obzirom da je u pitanju boutique hotel sa devet soba i bazenom, urađenim u mediteranskom stilu, posetioci mogu imati potpunu privatnost što je preduslov za pravi hedonizam i uživanje.

U hotelu BBH, od 22. do 24. avgusta će se održati prvi beogradski clubbing party posvećen hedonizmu, muzici i umetnosti - DEDINJE POOL PARTY. Uz zvukove house-a, mash-a, miami base-a i svetskih hitova doživite Dedinje na jedan drugačiji i nesvakidašnji način. Osetite puls rezidencijalnog Dedinja uz gastro užitke libanske kuhinje i uz fantastični dvojac DJ YAK i DJ ALEXANDER koji će vam tokom dva dana dočarati atmosferu Majamija, Dubaija i Sent Tropea.

fb/dedinje pool party

Pogledajte još