Poruke podsvesti: Koji vas mistični kvadrat najviše privlači?

Ako mislite da vam je odabrani misteriozni kvadrat poslao poruku Svemira, podelite ovaj zabavan test sa svojim prijateljima!



1


Vreme je da pobedite svoje strahove. U čemu god da oklevate, znajte da uvek postoji pozitivan način prilaženja stvarima. Vi ste vrlo jaka osoba. Potrebno je samo da u to verujete kako biste krenuli napred. Najmoćnija stvar koju imate je vaš um.

2

Vreme je da se jednostavno prepustite životu i pustite da se put pred vama sam razotkrije. Nemojte se brinuti o tome šta vaš sledeći potez. Samo kada se brinete, sebi stvarate prepreke. Neka se život dogodi... Tek kad se to uradi, dok hodate svojim putem, na njemu ćete naći sve što vam je potrebno!

3


Sada je potrebno da se fokusirate na svoju vezu sa prirodom i svoju vezu sa samim sobom. Usredsredite se na stvaranje zdrave ravnoteže u vašem životu između rada, porodice, ličnih zadataka i boravka na otvorenom. Okrenite se prirodi kada se osećate izgubljeno. Priroda je " stvaranje " . Priroda je dom.

4

Morate postati više otvoreni kada je su pitanju mišljenja drugih ljudi. Nije sve crno - belo, niti bi trebalo da bude. Morate donositi odluke na osnovu gledanja svake situacije iz svih uglova. To je jedini način da u pogledu nečega budete fer.

5


Vreme je da počnete sebi da stvarate najbolji život! Vi imate moć da učinite sve i svašta, a sve što treba da uradite je da pokušate. Dokučite šta želite da osećate. Želite li da osećate ljubav, zdravlje, bogatstvo? Ne radi se o razmišljanju o tome šta želite da imate, već o osećaju koji želite da imate. Kada nešto uistinu osećate, to će biti vaše.

6

Morate napraviti pauzu od nekih stvari. Uzmite pauzu od svega zbog čega ste uznemireni, što vam crpi svu energiju . Neka neko drugi preuzme brigu o tim stvarima na neko vreme. Usredsredite se na ono što zaista želite da radite. Šta je to što vas čini da se osećate ostvareni i kreativni? Razmislite. Važno je imati ravnotežu, a osećaj kao da ste zarobljeni u svemu što radite je vrlo nezdrav. Dajte nekome do znanja da vam je potrebna pomoć.


7


Vreme je da zaista poslušate ono što ti srce vam govori da uradite . Koristite svoju intuiciju . Sve je energija i stoga je sve povezano . Nemojte sumnjati u svoje unutrašnje poruke . One su obično tačne . Znakovi su svuda oko vas . Budite otvoreni za sve životne poruke .

8


Život može biti pozitivan i negativan, svetao i mračan, srećan i tužan ... Tek kada budete u stanju da naučite nešto od svake strane medalje vaš će se život obogatiti pozitivnošću. Potrebno je razviti zahvalnosti za sve životne situacije i za sve pouke koje možete naučiti.

9

Vi ste voljeni. Čak iako nemate nikoga oko sebe ko vam to govori. Voli vas ceo Svemir . Energija je kreacija. Kreacija je ljubav. Kreacija si TI. Kada šaljete ljubav prema čitavom postojanju, dobićete ljubav natrag. Pokušajte da šaljete ljubav svima koje poznajete. Ako ne znate nikoga, šaljite ljubav stablima, biljkama, životinjama, Bogu ili ljudima uopšteno. Dobićete ljubav natrag.

Pogledajte još