POSLE PRVOG SASTANKA: Top 7 razloga zbog kojih te još nije pozvao

1. Pravilo “tri dana”
Većina današnjih momaka voli da sačeka da prođu tri dana od prvog sastanka, pa da se javi. Nije mu cilj da ti pokaže da je izgubio glavu za tobom, jer strahuje da ćeš to zloupotrebiti. Budi strpljiva – javiće se.
Saveti koje ti do sada niko nije rekao - osvoji ga u samo 4 poteza!

2. Zauzet je
Možda ima previše posla, zaostalih obaveza koje mora da obavi, ili mu je “uleteo” posao koji je trebalo da završi “juče”. Znaš i sama kakvi su šefovi – u najvećem broju slučajeva daju sumanute rokove. Imaj razumevanja.

3. Ne voli tehnologiju
Jeste da su takvi momci danas retki, ali nije da ne postoje. Možda si nabasala baš na dečka koji mrzi Fejsbuk, mobilni ili fiksni telefon, a mejlove otvara jednom u sedam dana? Ne nerviraj se što se ne javlja – možda mu je android “pobrljavio” i “progutao” sve podatke, a među njima i tvoj kontakt. Ako se ne javi duže od tri dana, pusti mu poruku i obavezno se potpiši. Ako ni tada ne odgovori, iskuliraj ga.
Proceni da li je on tvoj "princ" ili "žabac"!

4. Nesiguran je
Neki momci vole da odugovlače, jer su nesigurni. Ako ti se na prvom sastanku učinilo da on spada u tu kategoriju, onda ti ne preostaje ništa drugo nego da uzmeš stvar u svoje ruke i pozoveš ga. Ili da zauvek odustaneš od njega.

5. Voli da se igra “toplo-hladno”
Ova igrica nije rezervisana samo za devojke, i momci vole da naglo pokažu zainteresovanost, a onda da “nestanu” iz tvoj života. Proceni sama da li si u stanju da tolerišeš takvo ponašanje. Ako jesi, prvom prilikom mu uzvrati istom merom – talo ćeš mu pokazati da si jednako opasan “igrač” kao što je i on....
Saznaj šta bi trebalo da radiš, a šta da obavezno izbegavaš na prvom sastanku!

6. On već ima drugu
OK, i to se događa... Izašao je sa tobom, ali je u međuvremenu skapirao da mu bivša devojka ipak više odgovara. Stegni zube, isplači se i produži dalje. Osim ako ne želiš da budeš “večita rezerva”...
Muškarci su otkrili zašto vole da "nestanu" iz tek započete ljubavne priče!

7. Nisi mu se dopala
Dala si sve od sebe da ga fasciniraš, ali on jednostavno nije “pao” na tebe. “Izvrti” još jednom film u glavi kako je izgledalo vaše prvo zajednički provedeno veče. Pokušaj da se setiš njegovog izraza lica, položaja tela, doze zainteresovanosti... Ako ti “klikne” da je bio odsutan ili ti se učini da se smarao dok ste bili zajedno, nemoj sebi davati lažnu nadu da će ti se opet javiti. Neće.
I tako je i bolje.
Nađi dečka koji će znati da uživa u tvom društvu, ne gubi vreme na one koji u tebi nisu prepoznali devojku za koju se vredi boriti!

Izvor: ND/Allwomenstalk.com

Pogledajte još