Hteo da siluje dete na proslavi krštenja!

Policija odmah uhapsila Rodoljuba M, koga su prijavili meštani kada su videli da se on čudno savio prema devojčici koja je plakala.

Incident se dogodio u selu Mlanča, gde se proslavljao prvi rođendan i krštenje u kafani "Zelena dolina". I devojčica, koja je tu bila s roditeljima, i osumnjičeni bili su gosti na slavlju. Negde pred kraj slavlja, oko 23 sata, jedna od rođaka devojčice ugledala je ispred kafane starijeg muškarca koji je ostao sam sa devojčicom. Prema njenim rečima, muškarac je bio u čudnom položaju, zbog čega je ona odmah pozvala roditelje devojčice i ostale rođake. Svi su odmah dotrčali i sklonili muškarca od devojčice, a zatim pozvali policiju, koja ga je uhapsila i zadržala u pritvoru u Kraljevu.

"Devojčica je odmah odvezena kod lekara i konstatovane su joj povrede u predelu genitalija. Budući da se radi o detetu, s njom će tužilac tek razgovarati, i to u prisustvu psihologa i službenika Centra za socijalni rad"
, kažu u policiji.

Osumnjičeni Rodoljub M. se na saslušanju branio ćutanjem, a protiv njega je podneta krivična prijava za pokušaj obljube.

Vlasnik kafane "Zelena dolina" Vladimir Todorović, koji je izdao prostor za proslavu, kaže da je video uplakanu devojčicu i da su njeni roditelji bili uznemireni.

"Oni su bili gosti i vrlo brzo su otišli sa slavlja. U tom momentu nisam ni znao šta se desilo"
, kaže Todorović.

On navodi i da ne poznaje uhapšenog, da ga je nekad viđao na nekim slavljima, ali da ne zna ništa o njemu.

Izvor: Blic

Pogledajte još