PRE PRVOG SEKSA: 10 znakova koji otkrivaju kakav je ljubavnik

1.Gricka nokte
Muškarac koji gricka nokte sam sebe tera preko granica i ide u krajnost - što se obično izjednačava sa strašću. Možda vam ta navika ne izgleda privlačno, ali to može značiti da je odličan ljubavnik.

2.Ima psa
Muškarci koji imaju psa za kućnog ljubimca često potrebe drugih stavljaju ispred vlastitih potreba, što znači i da u seksu veroVatno nije sebičan. Međutim, vlasnici pasa naviknuti su na pseće dlake pa nisu baš opsednuti higijenom, a to može da bude veliki “turn-off” u krevetu.
Saveti koje ti niko nije rekao: Osvoji ga u samo 4 poteza!

3.Nije zgodan
Ako muškarac nije strašno zgodan i svojim izgledom ne osvaja žene, verovatno će utrošiti puno vremena i truda da svoju partnerku učini srećnom.

4.Lepo piše
Muškarci koji malo slovo “y” pišu za “zavijenim repom” imaju visok libido i puno mašte.

5.Miriše božanstveno
Miris je jedan od pokazatelja privlačnosti, i što neki muškarac ima bolji prirodan miris pojedinoj ženi, to je veća verovatnoća da će njih dvoje biti genetički komplementarni.
Dešifruj muškarca na osnovu prvog poljupca!

6.Stoji uspravno
Mlitavo i pogrbljeno držanje indikator je nesigurnosti i lenjosti. Što se muškarac uspravnije drži, to je samopouzdaniji i više se trudi.

7. Šali se na vlastiti račun
Svaki muškarac koji zna da se šali na svoj račun nije egocentričan i ne shvata sebe preozbiljno, što su dobre osobine i kad je seks u pitanju.

8. Kako vozi automobil?
Muškarci koji se lako iznerviraju dok voze su nestrpljivi ljubavnici opsednuti krajnjim rezultatom – orgazmom, i to vlastitim. Često su nezainteresovani kad je u pitanju partnerkin orgazam. Brzi vozači su strastveni i žude za takvim seksom. Klonite se sporih i preterano opreznih vozača pored kojih se čini kao da čak i vaša baka želi više akcije od njih.
Na ovo pitanje o seksu nemojte nikada odgovoriti!

9. Robuje dnevnim rutinama
Ako se uznemiri na svaku pa i najmanju promenu dnevne rutine, to može da bude loš znak. Ponaša se poput robota i velike su šanse da i ljubav vodi na isti način. Prilikom seksa bolje vam je da ništa ne menjate, jer će on odmah pomisliti da nešto nije u redu.

10. On "priča" i svojim rukama
Ako pravi dramatične pokrete rukama dok priča, verovatno je reč o maštovitom i kreativnom muškarcu koji je vešt u seksu.

Izvor: Hot.hr

Pogledajte još