7 tipova muškaraca koji nisu vredni tvoje pažnje

1. Tip “biće kako ja kažem ili nikako”

Veza s nekim ko odbija da proširi vidike i iskusi nešto novo, osudiće te na dosadu.Takav muškarac će uvek zvati kada je njemu do toga, izlazićete na mesta gde on inače izlazi… I prestani da se zavaravaš kako će se jednog dana promeniti - takvi se ne menjaju ni zbog koga!

2. Tip “ja sam dete u telu odraslog čoveka”

Ovaj muškarac očekuje da ideš za njim i skupljaš. Ako baci čarape - ti ćeš ih pokupiti, ako ispusti daljinski - ti ćeš se sagnuti po njega. Ponašaće se kao malo dete. A ti ne želiš da mu budeš majka, već partner na kojeg može da se osloni jednako kao i ti na njega.

Dešifruj ga jednim poljupcem

3. Tip “sport mi je u krvi”

Dobro, ništa čudno. Momci vole da gledaju sport, ali… Izbegavaj tipa koji je opsednut istim. On će te uvek ispaliti, ako je i neka manje bitna utakmica na programu. Ako te konstantno odbija zbog sporta, zamisli tek kakav bi vam bio zajednički život...

4. Tip “šta je za večeru, draga”

Ako ne želiš da budeš sluškinja, i provodiš sate i sate u kuhinji spremajući mu omiljeno jelo, izbegavaj ovog tipa, jer je to ono što očekuje od tebe.

5. Tip “ zadovoljla si me, sad odoh”

Imali ste seks, i on se okreće na drugu stranu, ili, ne daj bože, ustaje iz kreveta bez reči i odlazi… Ne, takav scenario ti ne treba. Ne trudi se da ga zadržiš!

6. “Kontrol frik” tip

Svakih pet minuta zove, ili šalje poruke. Davi te nepotrebnim stvarima… Ima ljubomorne ispade bez povoda… Ovaj tip je opsednut kontrolom. Ima potrebu da drži u rukama sve, pa i tebe. U jednom momentu nećeš smeti ni da dišeš ako ti on to ne dozvoli. Put pod noge i traži drugog.

7. Tip “ja ne znam šta želim u životu”

Zbunjen je i neodlučan. Jedan dan želi vezu, već narednog dana bi rado pobegao iz nje. Ovakav tip te može “šutnuti” kad se najmanje nadaš. Poštedi se suza i okreni mu leđa na vreme!

Izvor: TOI/nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.