Ubica Luke Jovanovića pobegao na Kosovo?

U policiju je stigla informacija da je nekoliko ljudi videlo auto-ubicu u selu Donja Budriga na Kosovu.

Ovu informaciju je potvrdilo i nekoliko "čitalaca Kurira".

"Video sam automobil sličan onome koji se poslednjih dana pominje kao vozilo čiji je vozač ubio Luku Jovanovića. Taj 'mini-kuper' je crven i ima crn krov, baš kao onaj koji su snimile kamere na Brankovom mostu", ispričao je jedan od njih.

Isti izvor je rekao da je automobil video u utorak oko tri sata posle ponoći.

"Taj automobil je sasvim sigurno imao švajcarsku registraciju sa oznakama Ženeve. Da li je to isti onaj auto čiji je vozač već 19 dana u bekstvu, ne mogu da tvrdim, ali je previše slučajnosti. Samo je prošao pored mene, a dolazio je iz pravca Pasjana ili Žegre i išao je ka Gnjilanu, odakle je mogao da ode prema Albaniji", rekao je "sagovornik Kurira".

Da je kriminalac koji beži od zakona završio na Kosovu, ne bi bila nikakva slučajnost, a ni prvi put da se tako nešto dešava. I ranije su begunci, kako bi izbegli zatvor, pokušali da nađu spas na Kosovu.

"Sve je moguće, pa i to da je vozač 'mini-kupera' pobegao na Kosovo, pogotovo što postoji nekoliko mesta preko kojih bi se 'na divlje' moglo ući na Kosovo. Begunci od pravde često se odlučuju da pobegnu na Kosovo zbog toga što veruju da tamo lakše mogu da zametnu tragove", potvrdio je "izvor Kurira" iz policije.

Izvor: Kurir

Pogledajte još