DA LI JE MOGUĆE: Senka koja podseća na čoveka ili vanzemaljca snimljena na površini meseca!

Mračne tajne skrivene na površini meseca su oduvek začikavale čovekovu znatiželju. Nije tajna da je fascinacija mesecom često osnova mnogih teorija zavere ili samo teorija koje bude maštu.

A šta se ovog puta dogodilo?

Jedan Jutjub korisnik veruje da je otkrio istinu i suštinu svega listajući slike sa Google Moon-a. Naime, uočio je sliku, tj. figuricu vanzemaljca kako šeta dubokim kraterima.

Ono što se nalazi na Wowforreel-ovom videu zaista može da bude vanzemaljac na površini meseca. Video je pregledan više od dva miliona puta umanje od mesec dana.

Međutim, ono što je najverovatnije objašnjenje priče je psihološki fenomen koji se zove 'Pareidolia' koji je odgovor/reakcija mozga na određene objekte i nepovezane nadržaje. Naime, ovo se dešava kada mozak očajnički želi da vidi nešto čega nema ili, usled situacije u kojoj se nalazi počne da priviđa najrazličitije stvari.

Pogledajte video i procenite sami.

Ovo, inače, nije prvi put da je vlasnik Jutjub kanala uočio stvari na mesecu. Objavio je i post kojim je izrazio sumnju da se na mesecu 'krije' baza vanzemaljaca nakon što je na istom uočio nešto što ga je podsetilo na vanzemaljsku letilicu.

Da biste se dodatno informisali na temu, posetite DailyMail.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.