POVREDE U SEKSU: Slomljeni penis, paraliza ruku, ali to nije ono najgore…

1. Privremeni gubitak vida

Preintenzivan orgazam osim privremene amnezije može oštetiti i vid. Ključanje krvi povećava pritisak i može da izazove pucanje kapilara u oku. Kao posledica javlja se privremeni gubitak vida ili trajno oštećenje vidnog polja.

2. Slomljen penis

Tokom seksa moguće je slomiti penis. Prelom je izuzetno bolan, a penis nakon toga najčešće poplavi. Ovakva povreda je retka, a često je posledica grubog seksa ili naglih pokreta.

3. Gutanje kondoma

S korišćenjem kondoma takođe morate biti oprezni zato što tokom oralnog seksa zaštitna gumica lako može da “sleti” u grlo. Ako se to dogodi, obavezno se javite lekaru.

Postanite majstor seksa- zadovoljite partnerku ODMAH!

4. Oštećenje sluha

Osim gubitka vida, tokom seksa moguće je i oštećenje sluha, što dokazuje kineski par koje se toliko strastveno poljubio da je od pritiska ženi pukla bubna opna. Dobra vest je što se ženi vratio sluh posle dva minuta.

5.Privremena paraliza ruku

Čak ni ljubavni ugrizi nisu bezopasni. Novozelandski par poneo je žar strasti, a muškarac je svoju partnerku toliko ugrizao za vrat da joj je napravio krvni ugrušak. Zbog ove nevolje, žena je dobila privremenu paralizu leve ruke.

6. Izgubljeni predmeti u anusu

Parovi koji vole da začine svoj seksualni život ponekad znaju da se previše zaigraju. Lekari koji rade u hitnim službama izdvojili su listu najčudnijih stvari koje su pronašli u anusu. Među njima su ključevi, bočica parfema, klistir, dečja igračka, sveća, čaša, mobilni, metak, vibrator...

Najluđi seksualni eksperimenti koji su promenili istoriju!

7. Napad mačaka

Eksperimentisanje s pozama u krevetu može biti jednako opasno, kao i držanje kućnih ljubimaca u spavaćoj sobi. Napadi mačaka su češći nego što ste misli, a stručnjaci veruju kako ovi ljubimci napadaju jer žele da zaštitite svog vlasnika.

8. Konjuktivitis

Visoki krvni pritisak može uzrokovati privremeni gubitak vida, a sperma u očima može izazvati konjuktivitis. Takođe su moguće i zaraze polno prenosivim bolestima kao što su hlamidija i gonoreja.

Znate li da seks leči?

Izvor: 24sata.hr

Pogledajte još