Čovek sa iskustvom: Novi branilac ubice Tijane Jurić branio i Miloševića!

Sada ga zastupa nekadašnji advokat Slobodana Miloševića.

Đurić je juče angažovao beogradskog advokata Viktora Gostiljca, koji je svojevremeno bio u timu Miloševićeve odbrane u Hagu.

"Đurić je preko svog okruženja kontaktirao advokata Gostiljca i lično mu potpisao punomoćje. Sud će razrešiti njegovog dosadašnjeg advokata Dragana Milesunića iz Subotice, koji mu je dodeljen po službenoj dužnosti", rekao je "izvor Alo!".

Advokat Viktor Gostiljac potvrdio je da je novi brnilac Đurića.

"Potvrđujem Vašu informaciju da sam preuzeo odbranu Dragana Đurića. Pitanje zbog čega sam prihvatio odbranu smatram suvišnom. Duboko verujem u princip da svako ima pravo na odbranu, a obzirom da je Srbija pravna država, taj princip će se poštovati i u ovom slučaju. I ovaj postupak koji se vodi protiv Đurića se mora odvijati na zakonit način i postaraću se da zakon u tom smislu ne bude povređen. Sa okrivljenim sam se susreo jedanput i ta komunikacija se odvijala na minimalnom nivou. Još nisam izvršio uvid u predmet i ne mogu da dajem bilo kakve komentare", izjavio je advokat Viktor Gostiljac.

Subotički Advokat Dragan Mileusnić rekao je za naš portal da još nije obavešten o tome da više nije advokat Dragana Đurića.

Gostiljac, između ostalog, brani i Igora Tuđmana (34), unuka brata bivšeg predsednika Hrvatske Franje Tuđmana, koji služi kaznu zbog razbojništva u Sremksoj Mitrovici, a bio je advokat i Leonida Lea Milivojevića, bivšeg pripadnika "crvenih beretki", u procesu za ubistvo Ivana Stambolića i za zločin na Ibarskoj magistrali.

Izvor: Alo!

Pogledajte još