Kineski horoskop za 16. avgust

Tigar
Usporite! Bićete u iskušenju da potrošite previše novca danas. Jaka osećanja će poremetiti vaš osećaj za realnost. Pokušajte da pronađete način da ih sakrijete, ma koliko vam to teško padalo. Otvorite svoje srce samo nekome kome možete da verujete. Veče posvetite nekom hobiju koji vas ispunjava.

Pacov
Danas je dan koji vam pruža obilje šansi i mogućnosti. Ostanite mirni i stabilni i nemojte nikad šta je to što je najbolje za vas. Svoju jaku energiju izbacite iz sebe tako što ćete biti fizički aktivni. Imajte vere u sebe. Družite se sa ljudima koji vam prijaju i koji u vaš život donose mir i radost.

Bivo
Danas što organizovaniji budete, to ćete imati uspešniji dan. Moguće je da ćete imati neke neočekivane izazove sa kojima ćete morati da se suočite. Ako imate neke navike koje smetaju vašim najdražima, pokušajte da ih iskorenite. Nemojte biti tvrdoglavi.

Zec
Danas pokušajte da pronađete balans između vaših ličnih potreba i želja drugih ljudi. Energija će vas učiniti neuobičajeno nemirnim. Zato je najbolje da izađete napolje i uživate u prirodi, sportu i zajedničkim igrama. Ako ste planirali putovanje van grada, bolje ga odložite za sutra ili neki drugi dan.

Zmaj
Vaš neumoljivi stav danas će raditi protiv vas. Bolje se nasmejte i nemojte sve prihvatati suviše ozbiljno. Budite fizički aktivni. To će vam dati više pozitivne energije i bistriji um. Muzika će vam pomoći da sačuvate balans. Najbolje rešenje je da odete u fitnes centar i vežbate. Nakon toga osećaćete se sjajno.

Zmija
Danas će energija doneti priličnu napetost. Preporučuje vam se da ostanete mirni i bistrog mozga. Odložite donošenje važnih odluka za neki drugi dan, naročito ako se budete osećali ljubomorno i nesigurno u sebe. Nemojte širiti tračeve ili verovati u lažne glasine. Sačuvajte tajnu za sebe. Ima u tome nešto posebno.

Konj
Prevelika samokritičnost nije u vašem stilu, pa nemojte ni da se osećate tako. Nema potrebe misliti o negativnim iskustvima i podsećati se na njih. Oraspoložite se tako što ćete se baviti nečim što vas iskreno zanima i uzima vašu pažnju. Izbegavajte svađe koje započnu drugi ljudi. Nema potrebe da na to trošite svoju energiju. Radije popustite.

Koza
Danas ćete pod uticajem zvezda sve videti mnogo emotivnije nego što zaista jeste. Pazite da ne okrivite nepravedno najbliže i najdraže i ne zakomplikujete međusobne odnose bez posebnog razloga. Nemojte danas na sebe preuzimati nekakve velike obaveze. Pokušajte da se odmorite i opustite uz nekoga ko vas uveseljava.

Majmun
Danas vam energija donosi mogućnost da poboljšate život u svom domu. Potražite savet od nekoga ko je iskusniji od vas i napravite plan. To ne mora biti nešto previše skupo. Vi ste veoma kreativni, a to vam donosi veliku uštedu. Nemojte biti previše strogi kao roditelj. Otvorite svoje srce i uživajte u malim stvarima.

Petao
Danas će vaše srce i vaš um pronaći zajednički jezik. Pronaći ćete balans između realnosti i snova, između strasti i razuma. Pomozite onima kojima je potrebno. Učinite nešto onima koji su previše zauzeti. Pomozite starijima i nemoćnima. Ako imate voljenu osobu, pokažite koliko vam je stalo.

Pas
Danas će vaša energija biti rasuta. Ako i budete imali dobre namere biće vam teško da ih ispunite. Nemojte se nervirati. Nije vaša krivica. Flertovanje na radnom mestu može biti zanimljivo, ali pazite! Moglo bi izazvati neočekivane komplikacije. Budite iskretniji i suptilniji kako ne biste povredili nekoga.

Svinja
Vaša kreativnost će danas biti usmerena ka rešavanju nekog problema koji vas već neko vreme proganja i ne dozvoljava vam da se opustite i budete srećni i zadovoljni. Iznenada će vam pasti na pamet neka osoba ili neki postupak koji će vam pomoći. Zato ostanite dobro organizovani i skoncentrisani, uskoro vam se smeši uspeh.

horoskopius

Pogledajte još