SVEDOK LUKINOG UBISTVA TVRDI: Vozač crvenog "minija" je muškarac, star 30 godina!

Svedok U.K. kaže da je video kako je auto-ubica, iz kojeg je treštala narodna muzika, udario Luku, a potom uz škripu guma pobegao ka Novom Beogradu, piše “Informer”.

- Taj “mini-moris” je bio crvene boje, a na krovu je imao kao neke izlepljene crne trake. Dok sam na stanici kod Brankovog mosta čekao autobus, on je projurio pored mene, a iz auta je gruvala narodna muzika. Imao je nalepnicu sa italijanskom zastavom- tvrdi očevidac nesreće.

Svedok tragedije na mostu kaže da radi noćnu smenu i kući se vraća autobusom koji staje pored Brankovog mosta i vozi prema Batajnici.

- Najpre je pored mene prošla bela “lada”, koja se na mostu zaustavila u srednjoj traci. Trojica momaka izašla su da je poguraju. Bilo je oko 4 i 20 kada je pored mene , iz pravca Ulice Gavrila Principa, projurio crveni “mini moris”. Video sam kako je pokosio tog mladića, a začuo se i udarac, što znači da je zakačio i “ladu”. Potom se uz škripu guma vratio malo unazad, naglo zaokrenuo udesno i pobegao. Čini mi se da je u toj jurnjavi točkom prešao preko tela tog mladića- opisuje U.K.

Roditelji nastradalog Luke s nestrpljenjem očekuju svaku novu vest o odbeglom vozaču.

- Hvala svedoku tragedije što nam se javio. Već mi srce lupa od uzbuđenja, jer sam se već obeshrabrila da se niko od očevidaca neće javiti – kaže Sanja Jovanović, Lukina maćeha.

telegraf

Pogledajte još