OTVORI OČI: 5 znakova da ona želi VIŠE od prijateljstva

1. Ljubomorna je na ostale žene s kojima razgovaraš
Do sada si uvek mogao da joj ispričaš sve o devojkama s kojima izlaziš, čak i da razgovaraš o problemima, seksu i ostalim stvarima koje te muče, mogao si da je pitaš za savet ili mišljenje, a u poslednje vreme potpuno izbegava razgovor o bilo kojoj drugoj devojci u tvom životu i imaš osećaj da je svaku koju spomeneš počela gledati kao konkurenciju.
Prijatelju, zabrini se, jer ovo je siguran znak da su se u vašu vezu umešala osećanja kojih do sada nije bilo i da želi više od prijateljstva. Ili nemoj da se zabrineš ako si spreman da zamisliš sebe u vezi sa devojkom koju si smatrao samo drugaricom - "prijateljstvo sa povlasticama" ima niz prednosti...

2. S velikim zanimanjem prati svaku tvoju reč
Pre je znala da ne sluša o čemu pričaš ili da ti s vremena na kaže da prestaneš da pričaš gluposti kao i muški deo tvog društva, ali od nedavno takve stvari se više ne događaju, s velikim zanimanjem prati svaku tvoju reč, a kada ti pričaš, zanimljive su joj i najgluplje teme koje ti padnu na pamet (naravno, osim drugih žena). Čak se smeje i tvojim glupim šalama. Naravno u tim situacijama kad ti pričaš, ona sedi na ivici stolice, a kontakt očima produžen je u zonu gde se već polako čini neugodan, što znači da želi više pažnje s tvoje strane nego do sada.

3. Više ne priča o ostalim muškarcima u tvom društvu
Kao i u tvom slučaju sa ženama, ranije ste mogli jedno drugom da kažete baš sve što se događa u vašim vezama, seksu za jednu noć... Ali, toga više nema, ne spominje muškarce, ne traži savete o vezama, niti ih primećuje kad se nalazi u tvom društvu. Da, ako ti nju ipak vidiš samo kao prijateljicu, onda bi se moglo reći da imaš veliki problem. Razlog zbog kog više ne pričao drugim muškarcima je to jer je niko drugi ne zanima, samo ti.

4. Stvara prilike da ostane sama u tvom društvu
Ako kojim slučajem želi nešto više od prijateljstva, trudiće se iz petnih žila da što više vremena provodi nasamo sa tobom. Imaj na umu da si u tom slučaju bitniji od ostalog društva i da je to siguran znak da je u vašoj do sada isključivo prijateljskoj vezi došlo do promena.

5. Svaki put se trudi da izgleda besprekorno
Ako je do nedavno u tvom društvu mogla da bude u staroj trenerci ili farmericama i običnoj majici, a sad svaki put kad se nađete izgleda kao da je upravo sišla s modne piste, onda je to definitivno znak za uzbunu. Pošto ste prijatelji i zna da ti je zanimljiva jer mnogo vremena provodiš u njenom društvu, ovim načinom želi da ti pokaže da je ne gledaš samo kao prijateljicu, jer je ona u stvari seksi žena koja može da ti ponudi mnogo više od prijateljstva.

Da, kad pročitaš, neke stvari i nije toliko teško shvatiti... Srećno!

Izvor: Mačo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.