Tragedija: Otac ubio ćerku, pa sebe!

Incident se dogodio u Istočnoj Iilidži.

Policija proverava, po nalogu Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, kad je i gde Čedo ubio Biljanu, kao i druge okolnosti tog zločina.

Prema nezvaničnim, ali krajnje pouzdanim informacijama „Novosti“, otac je otišao po ćerku da je doveze s posla. Nesrećna žena je radila u poslovnom centru „Tuš“ u Istočnoj Ilidži. Devojka je sela u kola, a otac ju je, po svoj prilici, na putu od „Tuša“ do njihove kuće u Slovenskoj ulici broj 5, vozikao i u jednom trenutku ispalio u nju smrtonosan hitac.

- Sa mrtvom ćerkom na sedištu auto je dovezao u garažu, koja je uz kuću. Dok se parkirao pozvao je drugu kćerku da dođe u garažu. Kad je ona stigla, videla je da je i otac sebi oduzeo život i telo sestre Biljane - kažu naši sagovornici. - Prizor je bio jeziv, devojka je u šoku, kao i njena majka i brat.

Motiv je, kako saznaju "Novosti" moguće tražiti u činjenici da su odnosi u porodici bili osetno poremećeni. Čedo se, navodno, nije mirio Biljaninim izborom muža, a svadba je bila zakazana za 18 septembar.

- Znalo se da neće da čuje za budućeg, a sada se ispostavilo nesuđenog zeta, ali ni u ludilu niko nije mogao da pomisli da će ovako nešto da uradi. Ovo je šokiralo ne samo njegove ukućane i familiju, već i komšiluk i čitav kraj - kaže jedan od poznanika Jovovića.

Pogledajte još