POTRAGA: Rus u Crnog Gori udario devojku skuterom pa pobegao!

Budvanska policija traga za državljaninom Rusije D. Nigamedijanovom, koji je juče upravljajući skuterom udario u 20 -godišnju Aleksandru Milošević iz Gnjilana

Budvanska policija traga za državljaninom Rusije D. Nigamedijanovom, koji je juče upravljajući skuterom udario u 20 -godišnju Aleksandru Milošević iz Gnjilana, koja je zadobila teške telesne povrede.

Kako je preneo Telegraf, prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, incident se dogodio na otvorenom moru iza ostrva Sveti Nikola, kada je došlo do sudara dva skutera. Nigamedijanov je bio na skuteru sa suprugom i kćerkom, dok je Aleksandra bila na drugom skuteru, kojim je upravljao njen prijatelj.

Nakon što je došlo do sudara, kako je “Vijestima” potvrđeno, ruski državljanin je pobegao ne zaustavljajući se.

Momak, koji ih je pratio na skuteru, brzo je pritekao u pomoć, izvukavši teško povređenu djevojku iz mora. Dok se iza ostrva odigravala prava drama, Rus je uspeo da se skuterom vrati na obalu, i uredno vrati iznajmljeno plovilo.

Devojka je transportovana u risansku bolnicu. Crnogorska policija je blokirala sve granične prelaze, kako Rus ne bi pobegao iz zemlje.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.