Nedeljni ljubavni horoskop, 18.08.2014.- 24.08.2014.

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnove bi ove nedelje mogla da obuzmu nova ljubavna dešavanja, neki mogu ozbijno da se zaljube, a šanse da započnu ljubavnu vezu iz snova biće prilično velike. Kod zauzetih će odnos sa partnerom biti uzbudljiviji, a uspavane emocije mogu se ponovo probuditi.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi ove nedelje osećaju menju tenziju u svojoj emotivnoj vezi, ali i dalje neće biti zadovoljni svojom emotivnom situacijom. Nekima može pomoći druženje sa bliskim prijateljima, kao i njihov savet. Slobodne pripadnike znaka mogu privlačiti problematični tipovi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci će će ove nedelje uspeti da poboljšaju komunikaciju sa osobom sa kojom su u vezi i moći će da reše nesporazume koji su ih opterećivali u prehodnom periodu. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju zanimljivu osobu i požele da prodube odnos.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi mogu osećati prlično zadovoljstvo svojom ljubavnom situacijom ove nedelje, bilo da su u vezi, ili da tek pokušavaju da osvoje nekoga. Zauzeti će ponovo da osete privrženost prema osobi sa kojom su u vezi, dok bi slobodni mogli da se upuste u novu vezu.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi će ove nedelje osećati prilčno emotivno zadovoljstvo, jer mnoge mogu ostvariti svoje ljubavne želje, bilo da upoznaju osobu koja im se dopada, ili da započnu novu ljubavnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka u vezi će osećati više pozitivnih emocija i stabilnosti.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device će ove nedelje moći racionalnije da razmišljaju i procene svoju emotivnu situaciju. Nesporazumi koje su neki mogli imati u emotivnoj, vezi lakše će se rešiti, a odnos sa partnerom poboljšati. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju neku interesantnu osobu.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage ove nedelje mogu imati velike emotivne želje, ali će imati i prillčno šansi da neku i ostvare i započnu neku značajnu emotivnu vezu. Neki mogu imati poznanstvo koje će na njih osotaviti utisak, ili će se zaljubiti. Zauzeti će sa partnerom imati emotivniji odnos.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije će ove nedelje osećati manju tenziju u emotivnoj vezi, pa će u odnosima sa partnerom ipak biti nekog pozitivnog pomaka. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati neko značajno poznanstvo, a oni već zaljubljeni mogu započeti novu ljubavnu vezu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi će ove nedelje moći da se opuste na emotivnom planu i sa partnerom uspostave bolju komunikaciju, a međusobni odnosi krenuće u pozitivnom pravcu. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva, naročito ako se nađu na nekom putovanju.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Ove nedelje Jarčevi će imati veću potrebu da provode vreme sa prijateljima preko kojih bi mogli i da upoznaju osobu koja će privući njihovu pažnju, a šanse za novu vezu biće prlično velike. Kod zauzetih pripadnika znaka će u odnos sa partnerom biti više razumevanja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije ove nedelje mogu biti vrlo zadovoljne razvojem svoje emotivne situacije. Kod zauzetih će odnos sa partnerom biti vrlo emotivn, a u vezi će se osećati veća stabilnost. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube u neku osobu, ili da započnu novu ljubavnu vezu.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe će ove nedelje sa partnerom moći da uspostave pozitivniju komunikaciju, a neki međusobni nesporazumi mogli bi konačno da budu rešeni. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva. Nekim Ribama može da se dopadne osoba koja je već zauzeta.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.