VELJKO RAŽNATOVIĆ I ANĐELA: Naša ljubav planula je još u vrtiću!

Cecin naslednik ostao je potpuno zatečen kada je shvatio da svoju lepšu polovinu, pevačicu grupe „Skajs“, poznaje još još iz vremena pelena.

Njih dvoje su zajedno pohađali privatni vrtić još dok su imali četiri godine i svi su znali da su zaljubljeni jedno u drugo.

Jednog dana, dok su sva deca spavala, oni su ustali i napravili tajno venčanje, na kojem su se poljubili u usta. Vaspitačici je to bilo toliko simpatično da ih nije vratila da spavaju, a čitav događaj prepričala je Ceci, ali i Anđelinim roditeljima. Kada su pre nekoliko dana Anđela i Veljko kroz priču shvatili da su išli zajedno u vrtić, i to ispričali njenim roditeljima, svi su se slatko smejali, prisećajući se vremena kada im je vaspitačica saopštila da im se ćerka venčala – priča naš izvor blizak Anđeli.
 
Kako saznajemo, ovo saznanje Veljko je ubrzo prepričao Ceci, koja se setila datog događaja i bila iznenađena da je ta devojčica sada nova devojka njenog sina. Očigledno da je sudbina uplela svoje prste u život ovog para, što bi moglo da bude najava da će folk diva uskoro postati svekrva. S obzirom na to da je sve dosadašnje devojke sina volela i vodila sa sobom na koncerte, čini se da Ceca neće biti nezgodna svekrva.

Foto: Facebook