Ovo je osumnjičeni za ubistvo Luke Jovanovića! (FOTO)

Za šestoro osumnjičenih je određen pritvor od 48 sati, a nakon toga će biti odlučeno da li će im se produžiti pritvor. Protiv njih je podneta krivična prijava zbog pružanja pomoći počiniocu krivičnog dela, za šta je predviđena kazna do pet godina zatvora.

- Osumnjičeni je od ranije poznat policiji, između ostalog i zbog pokušaja ubistva, za šta je bio osuđen u Srbiji na tri godine i šest meseci. Tu kaznu je izdržao i 2011. izašao iz zatvora. Takođe je u Štutgartu je bio osuđen na dve godine i 2 meseca, a i nekada se prezivao Marković. Sumnja se da je povezan sa narko grupama sa Zvezdare. On nije uhapšen, ali očekujemo da će ga Turska izručiti u narednih nekoliko dana – rekao je Stefanović.

- On je koristio svoj pasoš prilikom prelaska granice – naveo je ministar koji je potvrdio da je osumnjičeni bio na splavu “Lasta”, a zatim se sa saučesnicima uputio ka splavu “Fristajler”, pre nego što je došlo do toga da kolima udari Jovanovića.

Stefanović je dodao da se uskoro očekuje hapšenje ubice Luke Jovanovića. Dodao je da je on sa svojim pasošem ušao u Tursku, i da su morali da sačekaju podizanje krivične prijave, kako bi mogli da traže njegovo izručenje.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.