Opšta potera: Policija traži "mini kantrimen" po celoj Zvezdari

Policijska akcija usledila je odmah nakon što je saopšteno da se Marko Milićev, inače član kriminalne grupe sa Zvezdare, tereti da je ubio Luku Jovanovića.

Pretpostavlja se i da je osumnjičeni sakrio automobil kojim je pokosio mladića, pošto je taj "kantrimen“ praktično ključni dokaz protiv njega.

Vozač "minija“ je posle tragedije na Brankovom mostu sklonio oštećeni automobil, a onda koristio drugi auto da se prebaci do štek-stana.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je policija identifikovala Marka Milićeva (33) kao vozača "mini kantrimena" koji je udario i usmrtio Luku Jovanovića na Brankovom mostu u Beogradu 25. jula. Stefanović je na konferenciji za novinare rekao da je Milićev u bekstvu i da se nalazi u Turskoj, ali da očekuje da će uskoro biti izručen Srbiji.

Osim Milićeva koji se tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanje pomoći licima u saobraćajnoj nesreći, policija je podnela krivične prijave protiv još šestoro osumnjičenih za pomaganje Milićevu posle izvršenog krivičnog dela.

Izvor: Mondo

Pogledajte još