Niže cene i mnogobrojne povoljnosti: Sezonske ulaznice uskoro u prodaji

Crvena zvezda će se takmičiti u Evroligi, gde će biti jedini predstavnik Srbije, u ABA ligi koja će imati izmenjen sistem takmičenja, Superligi Srbije, a braniće i pehar osvojen u Kupu Radivoja Koraća. Kao što je poznato sezonske ulaznice KK Crvena zvezda važiće za sve utakmice koje crveno-beli budu igrali na svom terenu u Evroligi (Evrokupu), ABA ligi i Super ligi Srbije. S obzirom da je Košarkaški savez Srbije organizator završnog turnira Kupa Radivoja Koraća, sezonske ulaznice KK Crvena zvezda za ove mečeve neće važiti bez obzira na to koji grad bude bio domaćin.

Izabranici trenera Dejana Radonjića sve utakmice u Evroligi kao domaćini igraće u Kombank areni, a žrebom je određeno da će za protivnike u prvoj fazi imati Olimpijakos, Valensiju, Galatasaraj, Laboral Kuću i Neptunas. Za plasman u Top 16 fazu, čime bi se obezbedilo još dodatnih sedam mečeva kod kuće, Zvezda mora da osvoji jedno od prva četiri mesta. U slučaju eliminicaije iz Evrolige, neće se završiti njen evropski put, već će sa takmičenjem nastaviti u Evrokupu, što ponovo garantuje najmanje tri utakmice na domaćem terenu. Podsećamo, prošle sezone Zvezda je stigla do polufinala Evrokupa što znači da su vlasnici godišnjih karata mogli da uživaju u čak 11 utakmica na evrosceni.

U ABA ligi učestvovaće 14 timova što znači da će u dvorani Pionir Zvezda sigurno 13 puta biti domaćin. Napominjemo da u regionalnom takmičenju Zvezda na svom parketu nije poražena još od 19. oktobra 2012. godine i duela sa Igokeom što predstavlja niz od čak 24 uzastopne pobede. Za razliku od prethodnih sezona u završnici ABA lige igraće se plej-of. Četiri prvoplasirana tima plasiraće se u doigravanje, polufinale će se igrati na dve, a finale na tri dobijene utakmice. Ukoliko Zvezda izbori učešće u plej-ofu regionalnog takmičenja sezonske ulaznice važiće i za ove mečeve.

Za distribuciju i prodaju sezonskih ulaznica, kao i prethodnih sezona, biće zadužena kompanija Eventim, a o svim detaljima (početku prodaje, cenama) bićete blagovremeno obaveštavani putem zvaničnog sajta i oficijalnih stranica KK Crvena zvezda Telekom na društvenim mrežama.

Računajući i duele u Super ligi Srbije, Zvezda će odigrati najmanje 28 (nisu uračunate utakmice domaćeg plej-ofa za koje takođe važe godišnje karte), a maksimum 45 utakmica naredne sezone na svom terenu što svakako predstavlja veliki motiv za kupovinu sezonske ulaznice. Važna napomena je i sledeći podatak. Zbog činjenice da derbi mečevi sa Partizanom nose epitet visokog rizoka i da za utakmice protiv crno-belih već godinama unazad karata nema u slobodnoj prodaji, kupovinom sezonske ulaznice rezervisaćete svoje mesto za duele sa večitim rivalom.

Cene godišnjih karata biće niže u odnosu na prošlu sezonu. Takođe, za sve vlasnike pertplatnih karata iz prošle sezone klub je obezbedio određene popuste, a za sve kupce biće omogućene i razne pogodnosti oko načina plaćanja.

I, ne samo to. Godišnja karta KK Crvena zvezda Telekom za sezonu 2014/2015 neće biti samo proposnica za utakmice crveno-belih košarkaša već mnogo više od toga. Svi vlasnici sezonskih karata KK Crvena zvezda u predstojećoj takmičarskoj godini biće u prilici da ostvaruju razne benefite, osvoje atraktivne nagrade i mnogo toga još.

Pogledajte još