Nole se polio vodom i izazvao Džordana

Naš šampion je, tako, odgovorio na poziv člana grupe One Direction. Najala Horana, da se pridruži kampanji čiji je cilj podizanje svesti o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi, odnosno Lu Gerigovoj bolesti.

Nije se Novak dvoumio, uzeo je kofu sa vodom i polio se, a prethodno je izazvao Končitu Vurst, pobednicu Evrosonga,Rovana Etkinsona, britanskog glumca koji se proslavio ulogom Mr. Bina, i jednog od najboljih košarkaša svih vremena Majkla Džordana.

Običaj je da se svako polije hladnom vodom, ali da pre toga izazove još troje ljudi da urade isto. Ako ne prihvati, mora da donira minimum 100 dolara. U akciji su do sada učestvovale brojne zvezde iz sporta, politike i šou biznisa širom sveta, kao što su Kristijano Ronaldo, Opra Vinfri, Lejdi Gaga, Bil Gejts, Mark Zakerberg i mnogi drugi.

Jedno od pravila igre je i da se postavio video na društvene mreže, što je Đoković i ispunio, što možete videti na sledećem linku https://twitter.com/DjokerNole


- Bilo mi je zadovoljstvo da učestvujem u ovoj kampanji i doprinesem širenju svesti o Lu Gerigovoj bolesti i organizaciji koja prikuplja novac za pronalaženje leka. Pored odgovora na izazov, takođe ću finansijski podržati inicijativu i nadam se da će to uraditi i mnogi drugi širom sveta - rekao je Novak.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.