Nekrofil zaposlen u mrtvačnici imao seks sa više od 100 mrtvih žena!

U tužbi u kojoj je okrivljena strana okrug Hamilton, kao Daglasov poslodavac, ovaj nekrofil je priznao da je bio pijan i drogiran dok je činio bizarna krivična dela.

"Samo bih se popeo na nanjih i skinuo pantalone. Ako ne bih pio pre polaska na posao, to se ne bi desilo. Uzeo bih krek i ulazio, popio bih i ulazio", rekao je Daglas istražiteljima.

Daglas je 2008. osuđen za odvratno zlostavljanje leša nakon što je priznao da je imao seks sa lešom 19-godišnje devoke koja je ubijena i skoro obezglavljena u napadu iz 1991. godine.

On je 2012. priznao da je imao seks sa još dva leša. U slučaju žene koja je ubijena, on je naveo da je tio učinio istog dana kada se ubistvo desilo.

Sada je Daglas priznao seks sa više od 100 leševa žena, od kojih su se mnogi slučajevi odnosili na tela položena u mrtvačnici zbog autopsije.

Njegovi zločini su otkriveni kada je DNK iz negove semene tečnosti nađena u jednoj od žrtava 2008. godine. Dejvid Stefan, ubica te žene priznao je da ju je ubio, ali je negirao da je silovao žrtvu.

Okrug Hamilton sada tuže porodice tri Daglasove žrtve, zbog toga što u mrtvačnici nije bilo nikakve kontrole toga što nekrofil čini.

Tužbu je podržala i Daglasova supruga, koja je upozoravala upravu da se on "oseća na seks" kad se vrati s posla, ali je nisu slušali i poručili joj da više ne zove.

Izvor: heavy.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.