Trejler za film o Džeksonu na internetu

LOS ANĐELES, 17. septembra 2009. (Beta-AFP) - Holivudski studio Soni postavio je na internet trejler za film o Majklu Džeksonu "This is it", koji čine snimci proba "kralja popa" za koncerte u Londonu.

"Legenda, muzika, jedan život pojaviće se 28. oktobra", navodi se u dvoipominutnoj najavi filma koja se može videti na sajtu http://www.thisisit-movie.com/. U filmu "koji svet čeka", nasmejani Džekson vežba koreografiju za 50 koncerata koje je trebalo da održi u Londonu od 13. jula, navodi studio. Ta turneja trebalo je da bude veliki povratak na muzičku scenu pevača, koji je umro 25. juna od prevelike doze lekova.

Film će se 28. oktobra pojaviti u većini svetskih zemalja, a na programu bioskopa ostaće samo dve sedmice. Ulaznice će moći da se kupe na internetu, od 27. septembra. Prema trejleru, Džekson je na koncertima planirao da izvede veliki broj hitova, uz video projekcije i vatromet u pozadini. Soni je platio 60 miliona dolara za snimke poslednjih Džeksonovih proba koje je uradio Keni Ortega, kome je holivudski studio poverio i režiju filma.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.