Ovo je dečak koga se vršnjaci plaše: Njegove ruke su teške 8 kila

0

Osmogodišnji dečak ne može da se igra kao njegovi vršnjaci. Njegove ruke su dva puta veće od prosečnih i on jedva da može da funkcioniše.

Dečakova majka Halima (27) znala je da joj je sin drugačiji čim se rodio. U međuvremenu, ruke su mu narasle toliko da su vršnjaci počeli da ga ismevaju i maltretiraju zbog ove različitosti.

Kao da mu nije dovoljna muka što mu ruke teže osam kilograma, Kalima su drugari počeli da se plaše, pa je i vrlo usamljen.

Ne idem u školu jer učitelj kaže da se druga deca plaše mojih velikih ruku. Ima i onih koji me biju. Kažu 'hajde da tučemo dečaka sa velikim rukama' i rade to često“, jada se dečkić.

Teško mi je da se obučem, zakopčam košulju i podignem pantalone. Ne znam da li će me doktori operisati. Morali bi da me uspavaju i seku. Ne smeta mi da to obave bez igli, mala operacija bi bila u redu“, priča mali Kalim.

Njegov otac Šamim (45) brine o budućnosti sina i krivi sebe jer ne zarađuje dovoljno novca.

Sin ne može sam da jede jer mu se pesnica ne savija najbolje, pa mi moramo da ga hranimo. Uz pomoć dva prsta može da podigne čašu vode. Odveli bi ga u bolnicu, ali nekada imamo toliko malo novca da žena mora da ode i prosi“, žali se otac.

Doktori veruju da dečak boluje od benignog tumora zbog kog telo proizvodi višak tkiva.

Nažalost, težina mališanovih ruku mogla bi da optereti njegovo srce i skrati mu život.

Alo/nadlanu

Foto: Screenshot/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.