RAVNO NOĆNOJ MORI: 4 neprijatne stvari koje mogu da vam se dese tokom seksa

1. Prelom penisa

Zvuči neverovatno, ali je moguće da muškarac tokom seksa slomi penis, iako ovaj organ nema kost. Penis je slomljen ako tokom erekcije osetite bol i primetite plavu boju na organu. Takođe, može doći i do krvarenja tokom uriniranja…

Posle ovog preloma, muškarcima će biti potrebno nekoliko meseci da se vrate u staru formu.

2. ”Plač” vagine

To nije neuobičajena pojava među seksualno aktivnim ženama. Dešava se ukoliko vagina nije dovoljno vlažna, a usled nedostatka predigre, koja je glavni izvor uzbuđenja žena. Tada može doći do povreda nalik posekotinama a simptomi su svrab, peckanje i neprijatnost.

Jedini način da izbegnete ovu neprijatnost tokom seksa je da insistirate na predigri. Takođe, poslužite se i lubrikantima.

3. Krvarenje kožice na penisu

Nije neuobičajeno i dešava tokom prvog seksualnog odnosa. Ukoliko muškarac nije u mogućnosti da na lagan način povuče kožicu na gore, potrebno je da se posavetuje sa svojim urologom kako bi izbegao neprijatno krvarenje tokom seksa.

Tokom grubog seksa, muškarci misle o...

4. Infekcije urinarnog trakta

To je uglavnom nesreća većine sekualno aktivnih žena. Tokom seksualnog odnosa bakterije s genitalnih područja i anusa brzo putuju do uretre, pa čak i do bubrega, i izazivaju infekcije mokraćnih kanala. Simptomi su praćeni peckanjem tokom mokrenja, svrabom i stomačnim bolovima. Higijena je ključ. Savetujemo vam da se pre i posle odnosa istuširate kako biste izbegli neprijatnosti, ali i problem koji može da dovede čak i do neplodnosti!

Izvor: TOI/nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.