Taksista koji je skrivao Lukinog ubicu ćutao jer je Milićev pretio da će mu pobiti ženu i decu

Supruga taksiste Saše Jankovića, koji je uhapšen zbog sumnje da je pomagao Marku Milićevu posle ubistva Luke Jovanovića, tvrdi da je njen muž kolateralna šteta u ovom zločinu i ističe da on nikome nije ništa naudio.

Uhapšeni taksista sa svojom porodicom živi na Vidikovačkom vencu. Sašina supruga je u potpunom šoku zbog svega što se izdešavalo njenom mužu.

- Sva se tresem, molim vas nemojte ništa da me pitate… Ništa ne znam… Skoro sam doputovala i kada sam čula šta se dogodilo, slošilo mi se. Saša je dobar otac i muž. Pa on je kolateralna šteta, nikog nije ubio – rekla je ona.

Na pitanje da je razgovarala sa suprugom o nesreći, ona odmahuje glavom.

- Nisam stigla da ga posetim u zatvoru, ali planiram to da uradim. Ne znam šta da očekujem. Šta nam je sve ovo trebalo – pita se sredovečna žena.

Inače, prema pisanju lista “Kurir”, Janković je na saslušanju u tužilaštvu izjavio da je bio primoran da ćuti iz straha od osvete.

- Morao sam da ćutim o svemu što sam video te noći jer mi je vozač "mini-kantrimena" pretio da će mi ubiti ženu i dvoje dece. Znam da se danima u javnosti govorilo o ubistvu Luke Jovanovića, ali sam zaista bio uplašen za život članova svoje porodice i zato se nisam javio - izjavio je taksista Saša Janković, osumnjičeni za pomaganje Marka Milićeva.

Izvor: Telegraf.rs

Pogledajte još