Taksista koji je skrivao Lukinog ubicu ćutao jer je Milićev pretio da će mu pobiti ženu i decu

0

Uhapšeni taksista sa svojom porodicom živi na Vidikovačkom vencu. Sašina supruga je u potpunom šoku zbog svega što se izdešavalo njenom mužu.

Supruga taksiste Saše Jankovića, koji je uhapšen zbog sumnje da je pomagao Marku Milićevu posle ubistva Luke Jovanovića, tvrdi da je njen muž kolateralna šteta u ovom zločinu i ističe da on nikome nije ništa naudio.

Uhapšeni taksista sa svojom porodicom živi na Vidikovačkom vencu. Sašina supruga je u potpunom šoku zbog svega što se izdešavalo njenom mužu.

Sva se tresem, molim vas nemojte ništa da me pitate… Ništa ne znam… Skoro sam doputovala i kada sam čula šta se dogodilo, slošilo mi se. Saša je dobar otac i muž. Pa on je kolateralna šteta, nikog nije ubio – rekla je ona.

Na pitanje da je razgovarala sa suprugom o nesreći, ona odmahuje glavom.

Nisam stigla da ga posetim u zatvoru, ali planiram to da uradim. Ne znam šta da očekujem. Šta nam je sve ovo trebalo – pita se sredovečna žena.

Inače, prema pisanju lista “Kurir”, Janković je na saslušanju u tužilaštvu izjavio da je bio primoran da ćuti iz straha od osvete.

Morao sam da ćutim o svemu što sam video te noći jer mi je vozač “mini-kantrimena” pretio da će mi ubiti ženu i dvoje dece. Znam da se danima u javnosti govorilo o ubistvu Luke Jovanovića, ali sam zaista bio uplašen za život članova svoje porodice i zato se nisam javio – izjavio je taksista Saša Janković, osumnjičeni za pomaganje Marka Milićeva.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: printscreen/youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.