TRAGEDIJA KOD SOKOBANJE: Autobus sleteo s puta, jedna osoba poginula!

Lekar Hitne službe Doma zdravlja u Sokobanji Nila Ilić rekla je da je stariji čovek preminuo na putu do Niša, da je imao teške telesne povrede i da je reč o prelomu baza lobanje.

Ona je dodala da je Dom zdravlja u Sokobanji dobio poziv oko 13.30 časova da se autobus prevrnuo na ulazu u selo Jezero i da su na lice mesta odmah upućene četiri lekarske ekipe.
lićeva je rekla da je u autobusu bilo oko dvadesetak putnika, među kojima i jedno dete.

Među povređenima u Nišu je i vozač autobusa.

Podsetimo autobus "Sokoprevoza" koji je saobraćao od Sokobanje ka selu Radenkovac sleteo je danas s puta. U autobusu je, u trenutku nesreće bilo desetoro putnika. Teško povređeni putnik dovezen je u Dom zdravlja u Sokobanji bez znakova života, ali su lekari uspeli da ga reanimiraju. Utvrđeno je da ima teške povrede glave i grudnog koša.

Među povređenima je i jedno dete koje je zadobilo lakše povrede.

Kako Kurir sazanje od policijskih izvora u sletelom autobusu nekoliko osoba je samo povređeno, a poginulih putnika nema.

U toku je prebacivanje povređenih putnika u Klinički centar u Nišu. Na mestu nesreće su četiri vatrogasna vozila, policija i ekipe Hitne pomoći.

Nezvanično saznajemo da su autobusu otkazale kočnice.

Pored toga, u Policijskoj upravi Zaječar rečeno da je vozaču autobusa već dva puta oduzimana vozačka dozvola, koja mu je nedavno vraćena.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.