Ubica Tijane Jurić namerava da tuži Srbiju zbog kršenja ljudskih prava?

Prema pisanju tabloida "Informer", Đurić i dalje ne pokazuje ni trunku kajanja i hladnokrvno do najsitnijih detalja opisuje kako se iživljavao nad nedužnom devojčicom.

On je sasvim je ubeđen, piše tabloid, da će od države naplatiti odštetu zbog kršenja ljudskih prava. Doktorima je u više navrata ispričao da će tim parama platiti da mu "srede lice" jer celog života ima komplekse zbog svoje rošave i bubuljičave kože.

Đurić je navodno, piše tabloid, psihijatrima ispričao da je ranije imao seks sa dečacima i devojčicama i da je bio u nekoliko veza sa udatim ženama.

"On odbija da kaže bilo šta o tome. Ali je više puta ponovio da voli da ima seks sa dečacima i devojčicama i da je i ranije to radio. Onda se, bez pitanja, hvalio navodnim vezama sa udatim ženama", kaže jedan od "medicinskih radnika" angažovanih na ovom slučaju.

Ipak, procena doktora je, piše tabloid, da je Đurić ozbiljan psihopata i sociopata, ali da nije lud. Oni smatraju da je sposoban za suđenje i da neće izbeći kaznu, tvrdi izvor ovog lista.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.