5 razloga zbog kojih će ti svaki muškarac okrenuti leđa

1. Želiš da ga promeniš

Žene često ulaze u vezu očekujući od muškarca da će promeniti neke stvari. Ne možeš promeniti muškarac, to neka ti bude jasno. Postoji šansa da će te ostaviti baš iz tog razloga što mu konstantno zvocaš šta je to što bi trebalo drugačije da uradi. Ako nisi spremna da prihvatiš njegove mane i navike, onda ni ne čudi što ti je okrenuo leđa.

6 loših navika u svakoj ljubavnoj vezi su...

2. Zamaranje beznačajnim stvarima

Ako ga smaraš time gde je bio i šta je radio u gradu s prijateljima, onda neka te ne iznenadi njegova odluka . Zašto? Muškarci ne vole da se zamaraju beznačajnim stvarima, i ako se hvataš za svaku sitnicu, onda je to siguran put u propast vaše veze.

3. Seks na prvom sastanku

Nažalost, to je istina. Ako žena na prvom sastanku ponudi seks, verovatno će joj svaki muškarac to zameriti. Žena koja odlazi samo s poljupcem za laku noć i ostavlja ga da čeka, muškarcu će biti mnogo poželjnija. Doduše, i ovo “pravilo” ima svoj izuzetak.

On je pogrešan za tebe ako primetiš ovih 5 stvari!

4. Smaraš ga s onim “volim te”

Ako stalno govoriš “volim te”, te reči će izgubiti na značaju. Muškarci ne izgovaraju ove reči, makar ne često, dok se žene stalno hvataju za to. Umesto da ga opterećuješ tim rečima, zašto ne bi delima pokazala koliko ga voliš i koliko ti je stalo do njega?

5. Ne oseća se kao tvoj zaštitnik

Kao što žena želi da se oseća sigurno i zaštićeno, tako i muškarac želi da zna kako je on taj zbog kojeg se tako osećaš.

Izvor: večernji.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.