Belgrade Foam Fest Beach Edition 2014.

Nešto potpuno novo na našim prostorima! Po prvi put, žurka za 10.000 ljudi pod otvorenim nebom 30. avgusta na plaži Ade Ciganlije.

(old_image)

Kurd Maverick, najbolji nemački DJ house muzike, autor poznatog hita "Hell Yeah" koji je dugo bio na MTV Dance top listi, 30. avgusta dolazi na Adu Ciganliju, na Belgrade Foam Fest 2014. Beach Edition!

On je između ostalih sarađivao sa Jermain Duprijem, osvajačem Gramija i sa Destiny Child, zatim sa Mariah Carrey, Lil Wayneom, Usherom, Nellyjem, Aliciom Keys, Akonom i mnogim drugima.

Do sada je remiksovao pesme Robbie Williamsa, Bob Sinclaira, Basement Jaxx, herbert Groenemeyera, Boy Georgea, pet Shop Boysa i mnogih drugih, a trenutno pravi remiks pesme boba Sinclaira.

Od 2010. ima svoju kuću "Otune! Records", sa kojom je izbacio pesmu "Shine A Light", a zatim njih još nekoliko... Sve u svemu, Kurda Mavericka ne smete nikako propustiti!

(old_image)

Milinka Radišić, najpopularniji DJ azijskog kontinenta, devojka iz Indonezije, poznata širom svoje zemlje i sveta, kreće u pohod na Srbiju da upozna svoje korene.

Rođena je 1978. godine u Džakarti, od oca Srbina. Karijeru započinje kaobroker na berzi, a u međuvremenu je radila i u marketinškoj agenciji. No, uskoro shvata da je privlači muzika. Treba napomenuti i da je 2004. ušla u finalni izbor za Mis Indonezije, i da je pored DJinga Milinka i foto model za brendove poput Adidasa, kao i da je televizijska voditeljka i organizatorka raznih događaja. Tako se bavi i projektom House of Dance Music, kome je cilj pronaći mlade talente koji bi bili odlični disk džokeji.

Muzičku karijeru počinje krajem 2005. godine u ženskom bendu elektrik Barbarelas, zajedno sa Devinom Rosandi poznatom pod imenom Delizious Devina. Kasnije izdaje album Velet Marble, i pet singlova, a na Guarana Foam Festu nastupala je tokom 2012. godine.

(old_image)

DJ DEA - Dea Tošić, DJ i producent, dolazi sa Islanda gde je provela prvi deo svog života i studirala dizajn. Nakon završetka studija, odlučuje da dođe u Srbiju i vrati se svojim korenima, nakon čega se odlučuje da sledi svoj san i počne da se bavi muzikom. Njen ubrzan uspon na DJ sceni primetili su mnogi klubovi po Švajcarskoj, Hrvatskoj i ostatku Evrope, gde je imala zapažene nastupe. Ove godine, po prvi put, premijerno nastupa u Beogradu, 30. avgusta, na Belgrade Foam Festu!

(old_image)

Stereo Palma je DJ dvojac odgovoran za hitove poput "Lick It" i "Our Love", a 2014. su napravili popularan remix legendarnog hita "Coracaao".

Njihovi hitovi našči su se na dance kompilacijama velikih kuća, poput Ultra Records, 3 Beat i Ministry of Sound. Stereo Palma, najpopularniji mađarski DJevi ovoga leta nastupaju sa UK Garage i sa Craig Davidom, sa kojim su izbacili singl "Our Love".

2010. su napravili haos na Beogradskom Foam Festu zajedno sa Sebastianom Ingrossom i Axwellom, više puta su nastupali na "Balaton Sound", najvećem mađarskom festivalu elektronske muzike, nastupali su u Bejrutu i Lebanonu, na El Divino Ibizi, u Sarajevu sa Tieastom, u Košicama na oficijelnom koncertu Davida Guette, a puštali su muziku i na najvećem festivalu na plažama Majamija...

(old_image)

Viktoria Metzker, poznati mađarski DJ, svirala je na Music Fm Dj/Singer/Spinnin Rec./Subliminal Rec./2009 dj talent MLE Hungary SupermartXe official guest djane/Residency in USA:Tao & Marquee, Ibiza:Ushuaia &Privilege, Big City Beats Dj a trenutno je pod zaštitom Spinnin' Records.

Rođena je 1987. godine u Budimpešti. Voli elektronsku muziku i moderan ples, a takođe je i foto model, te njene slike krase naslovnicu PlayBoy novina iz 11 zamalja (uključujući Meksiko i Kolumbiju 2009, Holandija, Ukrajina, Španija 2008, Mađarski PlayBoy krasila je od 2007. do 2010. godine, a u nemačkom i hrvatskom PlayBoy časopisu našla se 2011. Ona u svoje mikseve voli da ubacuje i glas, te sama uči kako da snimi svoj glas za elektro house mikseve. 2009. je jedna od najtraženijih DJeva na svetu, sa preko 100 nastupa u godini!

Jedan od najpoznatijih klubova na svetu, marquee Las Vegas, Viktoriju poziva na nastupe dva do tri puta godišnje, redovno nastupa na Ushuaia plaži i na Privilige, najvećem svetskom noćnom klubu koji se nalazi na Ibici, a 30. avgusta možete da uživate u njenoj muzici na Adi Ciganliji, u sklopu Belgrade Foam Festa 2014, Beach Edition!

(old_image)

Jovan Zubić, poznatiji kao DJ Jodecy, je mladi kanadski DJ sa dugogodišnjom karijeri koja ga je vodila preko 10 muzičkih festivala i preko 100 noćnih klubova, uključujući klubove u Otavi i Torontu.

Jodecy je izglasan za najboljeg od 28 DJa u izboru poznatog Banana's noćnog kluba, a njegov miks iz kluba je skinut preko 35 hiljada puta. Kasnije je nastupao i u LightHouse noćnom klubu u Otavi, na Beat the Heat festivalu i EH+ žurci 2012.

Svoju muziku opisuje kao miks Complextra i tradicionalnog housea. Voli tradicionalnu house muziku i old school zvukove svih žanrova, ali mu je prioritet da udovolji publici.

https://www.facebook.com/belgrade.foamfest.official
http://www.belgradefoamfest.com/

Pogledajte još