Autobiografija Ozija Ozborna izlazi 1. oktobra

LONDON, 17. septembra 2009. (Beta) - Britanski roker Ozi Ozborn Osbourne) napisao je autobiografiju koja će se u knjižarama u Britaniji pojaviti 1. oktobra, objavljeno je na sajtu časopisa Nju mjuzikal ekspres.

Bivši frontmen grupe "Blek Sabat" (Black Sabbath) naveo je na svom sajtu (www.ožy.com) da će knjiga biti iskren prikaz njegovog života. "Godinama su se o meni pričale lude stvari", piše on. "Recimo, 'odgrizao je glavu slepom mišu'. Tako je. 'Odgrizao je glavu golubici'. Tako je. iskusio je to. Tokom 30 j... godina uzimao sam smrtnosne kombinacije alkohola i droga. Preživeo sam direktan sudar s avionom, samoubilačke količine droge. Osumnjičen sam za pokušaj ubistva. A onda umalo da umrem kad sam pao sa bajsa koji sam vozio dve milje na sat", navodi Ozborn.

"Dok sam odrastao, da ste me priterali uz zid sa drugom decom iz moje ulice i zapitali koji će od nas da doživi 60. godinu, koji će od nas završiti da petoro dece, četvoro unučadi i kućama u Bakingemširu i na Beverli Hilsu, ni ja se na bih kladio na sebe. Ali, evo mene, spremnog da ispričam svoju životnu priču, svojim rečima, prvi put", dodao je.

Pogledajte još