Era Ojdanić automobilom udario čoveka!

Andrija Era Ojdanić izazvao je saobraćajnu nesreću u okolini Ivanjice na Preobraženje, kad je kolima udario čoveka!

Pevač se na putu za vašar u Kolarima svojim automobilom marke „škoda fabija“ zakucao u „reno klio“ koji je vozio jedan stariji čovek, pa je nesrećni vozač zbog lakših povreda završio u bolnici. Pevač je potvrdio da je došlo do udesa, kao i da se zbog toga veoma potresao.

- Bio sam iznerviran jer me je jedan čuveni ugostitelj na vašaru u Prilikama, gde sam pevao u punom šatoru, tog dana preprodao jednom čoveku za 5.000 evra i žurio sam da odatle što pre stignem u Kolare i odradim posao. Na izlasku iz Prilika prema Arilju hteo sam da preteknem jedno vozilo i slučajno sam ga lupio. Ubrzo nam je pritrčao jedan saobraćajac, koji je stajao u blizini zbog vašara, i napravio izveštaj. Izvinio sam se čoveku koji je bio u drugim kolima i ponudio mu pomoć, koju je on odbio.

Brzo su nam prišli neki ljudi i odvezli ga u Dom zdravlja na analize, koje su pokazale da nema teške povrede. Takođe sam i ja izvadio krv i sve je u redu, nisam se čak ni ugruvao. Mnogo sam se uplašio za njega i molio sam boga da mu se nije desilo ništa strašno. Razmenio sam brojeve s tim gospodinom, on se sada dobro oseća - požalio se Era, koji radi punom parom, prenosi Alo.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.